Квартира у Львові, який район обрати?

Головна > Енергетика > Квартира у Львові, який район обрати?
Author

Марія Куренко

23.12.2021, 15:50
Shares

3

Views

931

Квартира у Львові, який район обрати?
null

Львів - це місто в яке неможливо не закохатися с першого погляду, бо недарма ж він завжди потрапляє в першу десятку міст найкращих для життя в Україні.

Сказати, що місто Лева – це одне з найкращих історичних міст країни, то нічого не сказати, адже у 1998 року місто занесли до Списку всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. Унікальна архітектура, неповторна композиція силуетів веж, церков та дзвіниць, зокрема собору святого Юра та Домініканського собору, старовинні вулички вимощені бруківкою - все це як подих далеких віків. Новобудови Львова у Франківському районі однозначно варті роздумів про придбання житла у місті.

Безперечно Львів це місто, яке огорнуте романтикою та таємничістю. Завдяки чарівним міським пейзажам, неповторним звукам міського трамваю, фльору міських легенд та міфів, аромату кави з затишних кав’ярень, відчувається притаманний тільки Львову характер.

Попри цей чарівний дух старовини Львів є сучасним європейськім містом з розвиненою інфраструктурою, високим освітнім та діловий потенціалом та рівнем культурних заходів, місто яке постійно розвивається та розбудовується.

Де придбати житло у Львові?

Новобудови Львова у Франківському районі розташовані в центрально-південній частині Львова. До складу округу входять частина Богданівки, частина Нового Світу, Вулька, Кульпарків, Кастелівка. Округ безпечний та надзвичайно чистий. Наявність паркових зон та міських озер надає мешканцям можливість дихати чистим свіжим повітрям та проводити час у колі родини чи друзів, насолоджуючись прекрасними краєвидами та пікніками.

Інфраструктура Франківського району

Район має розгалужене транспортне сполучення. Маючи власний автомобіль можна з легкістю дістатися будь-якого району міста. Крім цього у районі гарно функціонує громадський транспорт (автобуси, маршрутні таксі, тролейбуси, трамваї). Є новобудови, які знаходяться у безпосередній близькості до зупинок громадського транспорту. До того ж в окрузі функціонує залізнична лінія.

Для родин, які мають дітей у районі наявні численні дитячі садочки, загальноосвітні школи та заклади вищої освіти.

Район має у своїй інфраструктурі необхідні медичні заклади, зокрема, амбулаторії сімейної медицини, поліклініки, стаціонарні відділення лікарень.

До послуг жителів різні крамниці, ринок, супермаркети «АТБ», «Сільпо», «Арсен», «Ашан», великі торгові центри «Південний», «Вікторія Гарден», «ВАМ». Можна також скористатися послугами таких гігантів, як «Нова Лінія» та «Епіцентр».

Випити смачної кави чи зустрітися з діловими партнерами або друзями можна в затишних кафе, ресторанах, барах чи бізнес-центрах.

Для цікавого проведення дозвілля є кінотеатр, спортивні заклади та клуби, а також стадіон «Динамо»

Малечі сподобається великий аквапарк «Пляж» та прогулянки у мальовничих парках та біля озер, де можна побачити диких качок, які плавають там у будь-яку пору року.

Вартість житла у новобудовах у Франківському районі Львова

Вартість житла залежить від категорії житлового комплексу (економ, комфорт, бізнес-клас). На ціну також впливають наступні фактори:

  • площа, планування житла та кількість кімнат;
  • поверх, на якому знаходиться квартира;
  • етап будівництва житла;
  • вид оплати (предоплата чи розтермінування).
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити