Румунія підіймала у повітря F-16 під час дронової атаки РФ на Одещину

Головна > Міжнародне > Румунія підіймала у повітря F-16 під час...
Author

Ольга Фединчік

24.07.2024, 12:44
Shares

1

Views

718

english.mapn.ro

У ніч на 24 липня в населених пунктах на румунському боці Дунаю оголошували повітряну тривогу через атаку російських ударних дронів на Ізмаїльский район Одеської області.

Як повідомила пресслужба Міністерства оборони Румунії, перевіряється інформація про падіння "можливих об'єктів" на своїй території.

Як зазначається,вночі, о 2:19 за місцевим часом, повітряні сили країни підняли в небо два винищувачі F-16. Літаки моніторили ситуацію в повітрі та повернулися на базу приблизно о 4:20.

Приблизно о 2:20 ночі попередження RO-alert отримали мешканці округу Тульча, що розташований на протилежному березі Дунаю від українського Ізмаїла.

"Міністерство національної оборони розпорядилося вжити заходів для проведення розслідування поблизу Плауру для пошуку можливих об'єктів, що впали на національну територію, пошуки триватимуть упродовж дня", - додали у відомстві Румунії.

У міністерстві зазначили, що в режимі реального часу Міноборони інформує союзницькі структури про ситуації, спричинені можливимнападом, перебуваючи з ними на постійному зв’язку.

"Залежно від розвитку ситуації ми надамо додаткові деталі", - додали у відомстві.

Нагадаємо: Вночі 24 липня 2024 року війська РФ атакували ударними безпілотниками Ізмаїльський район Одещини.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити