Подружжя Барак і Мішель Обама підтримали кандидатуру Камали Гарріс на виборах президента США

Головна > Міжнародне > Подружжя Барак і Мішель Обама підтримали...
Author

Ольга Фединчік

26.07.2024, 13:19
Shares

1

Views

492

Барак і Мішель Обама підтримали висунення кандидатури Камали Гарріс на пост  президента США / У світі / Судово-юридична газета
Cass Bird

Колишній президент США Барак Обама разом зі своєю дружиною Мішель підтримали кандидатуру Камали Гарріс на виборах президента США.

Про це Барак Обама повідомив у соцмережі Х.

На початку цього тижня він разом із дружиною зателефонували Камалі Гарріс та сказали, щовона буде "фантастичною президенткоюСполучених Штатів, і що вона має нашу повну підтримку".

"У цей критичний для нашої країни момент ми зробимо все можливе, щоб вона перемогла в листопаді. Ми сподіваємося, що ви приєднаєтеся до нас", - написав Обама.

Нагадаємо: Президент Сполучених Штатів Джо Байден увечері 21 липня 2024 року офіційнозаявивпро вихід із передвиборчих перегонів. Пізніше Байденвиклавпост, де запропонував кандидатуру Камали Гарріс на пост президента США від Демократичної партії.

Згодом стало відомо, що голови Демократичної партії в усіх штатахпідтрималивіцепрезидентку Камалу Гарріс, як нову кандидатку від партії на майбутніх виборах очільника Білого дому.

Кандидатуру Камали Гарріс від Демократичної партії на виборах президента США 23 липня офіційно підтримали лідери демократів у Конгресі.

Віцепрезидентка СШАКамала Гаррісофіційно заявила про свою участь у президентських виборах 2024 року. Заяву вона зробила в четвер, 25 липня, супроводивши її першим відео своєї передвиборчої кампанії.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити