Вночі 25 липня сили ППО збили над Україною 25 ворожих БПЛА

Головна > Війна > Вночі 25 липня сили ППО збили над Україн...
Author

Назар Лазебний

25.07.2024, 09:09
Shares

1

Views

256

Обстріл України сьогодні - росіяни запустили Шахеди з південного напрямку |  РБК-Україна
rbc.ua

У ніч на 25 липня 2024 року окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу "Shahed" із мису Чауда, Крим та Приморсько-Ахтарська – рф.

Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

"Цієї ночі ворог застосував 38 ударних БпЛА "Shahed-131/136», атакуючи об’єкти інфраструктури України на кількох напрямках, зокрема – південь Одеської області та центральні регіони України", - йдеться у повідомленні.

Відбивали повітряний напад зенітні ракетні війська та підрозділи РЕБ Повітряних Сил, розрахунки мобільних вогневих груп Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 25 ударних БпЛА.

Ще три "шахеди" локаційно втрачені після перетину державного кордону з Румунією.

Протиповітряна оборона працювала у Одеській, Херсонській, Миколаївській, Київській, Сумській, Житомирській та Черкаській областях.

Нагадаємо: У ніч на 24 липня в населених пунктах на румунському боці Дунаю оголошували повітряну тривогу через атаку російських ударних дронів на Ізмаїльский район Одеської області. о 2:19 за місцевим часом, повітряні сили країни підняли в небо два винищувачі F-16. Літаки моніторили ситуацію в повітрі та повернулися на базу приблизно о 4:20.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити