«Євроаеропорт» у Франції евакуювали з міркувань безпеки

Головна > Міжнародне > «Євроаеропорт» у Франції евакуювали з мі...
Author

Марія Куренко

26.07.2024, 15:36
Shares

3

Views

389

У Франції евакуювали аеропорт: деталі
uazmi.org

Розташований на території Франції франко-швейцарський аеропорт Базель-Мюлуз (Євроаеропорт) евакуювали після отримання повідомлення про замінування.

Повідомлення про це оприлюднено на сторінці Євроаеропорту у соцмережі X.

"З міркувань безпеки термінал довелося евакуювати, і наразі він зачинений. Польоти тимчасово призупинені. Просимо пасажирів звертатися до своїх авіакомпаній для отримання інформації про свій рейс", - ідеться в дописі адміністрації аеропорту.

Наразі причини евакуації не уточнюються.

Нагадаємо: Сьогодні, 26 липня, в Парижі пройде офіційна церемонія відкриття XXXIII літньої Олімпіади 2024 року. Змагання, під час яких розіграють 329 комплектів нагород у 32-х видах спорту, триватимуть до 11 серпня.

Декілька актів вандалізму на залізниці призвели до серйозних збоїв на деяких із найбільш завантажених залізничних ліній Франції перед церемонією відкриття Олімпійських ігор у Парижі в п’ятницю.

Державний залізничний оператор заявив, що підпалювачі націлилися на об’єкти вздовж ліній, що з’єднують Париж із такими містами, як Лілль на півночі, Бордо на заході та Страсбург на сході.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити