Росіяни обстріляли Українськ на Донеччині - пошкоджено ЛЕП та вугледобувне підприємство 

Головна > Війна > Росіяни обстріляли Українськ на Донеччин...
Author

Олександр Талов

26.07.2024, 15:51
Shares

4

Views

571

Селидівська МВА

Російські війська сьогодні обстріляли місто Українськ у Селидівській громаді на Донеччині, унаслідок чого пошкоджено вугледобувне підприємство та лінії електропередач.

Про це повідомили в Селидівській МВА,.

"Російські війська продовжують щоденні обстріли Селидівської громади. Сьогодні, 26.07.2024, приблизно о 10.30 окупаційні війська РФ обстріляли з БПЛА-камікадзе літачкового типу м. Українськ", - йдетья в повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілу пошкоджено лінії електропередач та будівлі вугледобувного підприємства.У МВА також повідомили, що постраждалих та загиблих немає.

Нагадаємо: Сьогодні вночі російські війська вдарили по промисловій зоні Краматорська Донецької області, виникла пожежа на одному із підприємств.

Під час масованої ворожої атаки "Шахед" влучив в об'єкт інфраструктури та гуртожиток. Окупанти атакували Ніжин Чернігівської області. Там сталося влучанняв обʼєкт інфраструктури та житловий гуртожиток. Чаус повідомляв про одного постраждалого.

Пізнішеміський голова Ніжина Олександр Кодола сказав "Суспільному", що кількість постраждалих сягнула 15.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити