Південноукраїнську АЕС очолив В'ячеслав Стоянов

Головна > Енергетика > Південноукраїнську АЕС очолив В'ячеслав ...
Author

Ольга Фединчік

25.07.2024, 12:34
Shares

3

Views

690

Енергоатом

На Південноукраїнську АЕС призначено нового генерального директора.-

Як повідомили у ДП НАЕК "Енергоатом", ним став В'ячеслав Стоянов.

"Наказом голови правління компанії Петра Котіна обовʼязки генерального директора ПУ АЕС покладено на В'ячеслава Стоянова, який до цього обіймав посаду головного інженера - першого заступника генерального директора Рівненської АЕС", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що В'ячеслав Стоянов має багаторічний досвід роботи в атомній галузі, неодноразово був відзначений нагородами за сумлінне виконання своїх обов’язків, пройшов кар’єрний шлях від інженера до керівних посад на АЕС.

Головне завдання нового керівника ПУ АЕС – працювати задля посилення енергетичної безпеки України та нарощення атомних потужностей.

Нагадаємо: З 14 червня 2021 року Південноукраїнську АЕС очолював Ігор Полович.

Енергетики намагаються максимально скоротити строки ремонтів енергоблоків атомних електростанцій, де це дозволяють питання ядерної безпеки.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити