В Ужгороді провели капремонт коммунального підприємства зі збитками у 700 000 гривень 

Головна > Закон > В Ужгороді провели капремонт коммунально...
Author

Назар Лазебний

20.12.2023, 13:01
Shares

3

Views

364

Національна поліція України

Правоохоронці повідомили про підозри посадовцям Ужгородської міської ради та підряднику через роведення ремонтних робіт зі збитками у 700 000 гривень.

Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції, інформує Інфокурс.

Серед підозрюваних – начальник відділу одного з Департаментів та директор комунального підприємства, а також фізична особа-підприємець.

Працівниками Нацполіції було встановлено,що посадові особи Департаменту Ужгородської міської ради, комунального підприємства та місцевий підприємець налагодили схему з розкрадання бюджетних коштів під час проведення капітального ремонту будівель комунального підприємства.

"Для цього вносили до актів виконаних робіт неправдиві відомості щодо об’ємів та вартості робіт. Як наслідок сума завданих збитків становить майже 700 тисяч гривень, що підтверджується експертними висновками", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, 20 грудня були проведені обшуки в адміністративних приміщеннях міської ради та комунального підприємства, а також за місцями мешкання підозрюваних та інших причетних осіб.

Фото: Нацполіція

На підставі зібраних доказів начальникові відділу одного з Департаментів Ужгородської міської ради та директору комунального підприємства, а також підряднику повідомили підозру.

Їхні дії кваліфіковані за ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Бізнес

Чому Toyota RAV4 має велику прихільність по всьому світу? Огляд сучасного кросовера Toyota RAV4 

Toyota RAV4 - це компактний кросовер, який вже давно завоював своє місце на ринку автомобілів завдяки своїй надійності, функціональності і ефективност...

08.05.2024 - 17:01

Arrow
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow

Вас це може зацікавити