Внаслідок обстрілів РФ на Сумщині загинула людина, четверо поранених, серед яких двоє дітей

Головна > Війна > Внаслідок обстрілів РФ на Сумщині загину...
Author

Назар Лазебний

07.05.2024, 10:14
Shares

4

Views

641

На Сумщині унаслідок російських обстрілів 7 травня пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, автівки, об'єкти критичної інфраструктури, Нацполіція Сумщини

На Сумщині внаслідок російських обстрілів за добу загинула людина, четверо поранених, з яких двоє - малі діти. Пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, автівки, об'єкти критичної інфраструктури.

Про це повідомили вполіції Сумської області.

"Упродовж минулої доби війська РФ відкривали вогонь по території області. Загалом зафіксовано 224 удари. Внаслідок обстрілів загинула людина, отримали поранення 2 малолітніх дітей та 2 дорослих", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що обстрілами пошкоджено 10 приватних будинків, 3 приватних домоволодіння, 6 багатоквартирних будинків, 8 транспортних засобів, 2 будівлі елеватору, а також дві адмінбудівлі, об’єкти енергетичної та критичної інфраструктури, майно одного з підприємств, магазин та складське приміщення.

Фото: Національна поліція у Сумській області

Крім того, знищено ангар підприємства та сталося загорання резервуару з паливо-мастильними матеріалами.

Нагадаємо: Протягом 6 травня російські агресори скоїли 31 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, загалом зафіксовано 169 вибухів. В одній з громад поранені троє людей, двоє з яких - діти.

Як інформував Інфокурс, протягом минулої доби ворог завдав 2 ракетних та 83 авіаційних удари, здійснив 101 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інші об’єкти цивільної інфраструктури.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow