Унаслідок обстрілу росіянами Білозерської громади на Херсонщині загинула жінка 

Головна > Війна > Унаслідок обстрілу росіянами Білозерсько...
Author

Марія Куренко

09.11.2023, 11:03
Shares

3

Views

165

Обстріли Херсонщини: четверо загиблих, 18 поранених, серед них - дитина
Укрінформ

За минулу добу противник здійснив 85 обстрілів Херсонщини із різних видів озброєння. Сьогодні зранку у Білозерській громаді через обстріли загинула жінка.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура, інформує Інфокурс.

"9 листопада близько 09:00 російська армія обстріляла Білозерську громаду. Травми несумісні з життям отримала 50-річна жінка, яка перебувала на вулиці", - йдеться у повідомленні.

Херсонська обласна прокуратура.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про порушення армією РФ законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством.

За інформацією голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, за минулу добу противник здійснив 85 обстрілів Херсонщини, випустивши 529 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; стільникову вежу та пункт незламності у Бериславському районі.

Через російську агресію 2 людини дістали поранення.

Також 8 листопада росіяни з безпілотників атакували Новоберислав. Внаслідок скидання вибухівки пошкоджено приміщення “Пункту незламності”, а також понівечено поштову автівку. На щастя, люди не постраждали.

Фото: Олександр Прокудін/t.me

Нагадаємо: Як інформував ІК, минулої доби ворог завдав 2 ракетних та 48 авіаційних ударів, здійснив 79 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Також, російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Україні, застосувавши по одній керованій авіаційній ракеті Х-59 та Х-31. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено ракету Х-59.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити