Швидко, зручно, економно та гарантовано надійно купити авто у Європі

Головна > Політика > Швидко, зручно, економно та гарантовано ...
Author

Олександр Талов

20.04.2021, 18:32
Shares

3

Views

264

Все необхідне, одразу і в одному місці - вважаєте таке можливо? Виявляється - можливо. Ви бажаєте купити авто за кордоном, та у вас обмаль часу на відстежування величезної кількості пропозицій на різноманітних майданчиках аукціонів та лізінгвих компаній Європи і це означає що вам потрібне комплексне рішення вашої проблеми.

Компанія WAH — надасть вам можливість скористатися комплексною послугою з імпорту та експорту транспорту. За потреби клієнта можливий огляд автомобіля за кордоном.

Унікальний мобільний додаток WEST AUTO HUB, який можна завантажити в GooglePlay чи в AppStore надасть вам можливість швидко та зручно переглянути каталог наявних автомобілів, а також відстежувати усі процеси, пов’язані з купівлею авто від замовлення до його реєстрації в Україні.

Які послуги надає компанія?

  1. Доставка автомобілів. Скориставшись послугами компанії ви:

по-перше - збережете свої кошти, бо доставка здійснюється за фіксованою ціною, яка в середньому на 20% нижча, ніж ви витратили би при самостійній доставці;

по-друге - доставка здійснюється надійним перевізником;

по-третє зекономите свій час за рахунок того, що автомобілі відразу доставляють у зону митного контролю на території комплексу де і відбувається розмитнення

  1. Розмитнення авто. Митний контроль та митно-брокерські послуги відбуваються на території комплексу WAH. Фахівці компанії після здійснення

попереднього прорахунку митних платежів беруть на себе увесь процес розмитнення. Готують всі необхідні для перетину кордону документи (ПП, ПД, ПДГ) та здійснюють митне оформлення. Митне оформлення триває всього 4 години.

  1. Сертифікація авто. Сертифікація транспортного засобу на відповідність до екологічних стандартів здійснюється фахівцями сертифікаційної лабораторії, яка також знаходиться на території комплексу, тому отримати сертифікат відповідності буде дуже просто та швидко.
  2. Реєстрація авто. Послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів відбуваються у сервісних центрах МВС. При цьому клієнт має можливість обрати дату, час та локацію для проходження реєстрації авто. Українські номерні знаки та технічний паспорт на автомобіль отримуєте в WAH.

Клієнт повинен надати наступні документи:

  • Паспорт особи;
  • Індивідуальний податковий номер платника ПДВ (ІПН);
  • Технічний паспорт (закордонний);
  • Митну декларацію;
  • Сертифікат відповідності.

Надання комплексу послуг здійснюється на основі договору, що є гарантією якості послуг та юридичній захищеності клієнта. Крім того увесь процес від покупки до реєстрації можна відстежити в мобільному додатку WEST AUTO HUB.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Нідерланди роблять все можливе для прискорення постачання Україні ППО та боєприпасів - Рютте

Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте наголосив, що агресія Росії в Україні та проти неї не припиняється, Україна гостро потребує допомоги.

09.05.2024 - 18:07

Arrow
Theme

Війна

Зранку війська РФ атакували Нікополь - двоє загиблих та двоє поранених

Зайнялася приватна оселя, ще дві – понівечені. Зачепило й 5 багатоквартирних будинків.

09.05.2024 - 10:30

Arrow

Вас це може зацікавити