Поблизу Чернігова знищено ворожий комплекс РЕР Торн та командно-спостережний пункт БТГр

Головна > Культура > Поблизу Чернігова знищено ворожий компле...
Author

Назар Лазебний

18.03.2022, 15:04
Shares

0

Views

721

Поблизу Чернігова знищено ворожий комплекс РЕР Торн та командно-спостережний пункт БТГр

Оперативне командування "Північ"/facebook.com


Захисники України знищили ворожий комплекс РЕР "Торн" та командно-спостережний пункт БТГр поблизу Чернігова.

Про це повідомляє пресцентр оперативного командування "Північ", інформує Інфокурс.

"Учора ввечері, 17 березня, поблизу Чернігова було виявлено розташування ворожого комплексу РЕР "Торн" та командно-спостережного пункту БТГр. А сьогодні на світанку українські захисники з числа військ оперативного командування "Північ" побажали оркам "Доброго ранку", знищивши вказані об'єкти", - йдеться у повідомленні.

Також за минулу добу оборонцями Чернігова було відбито дві спроби просування російських військових.

"Кремлівська армія вкотре понесла втрати як в техніці, та і серед особового складу. Зокрема відомо, що знищені ворожі БМП, танк та "Тигр". Інші втрати ворога уточнюються. Підрозділами Збройних Сил України нанесений артилерійський удар по артилерії противника, у результаті - мінус дві ворожі батареї, які більше не зможуть завдати шкоди місту", - додають в ОК.

Також повідомляється, що у районі одного з населених пунктів області українськими захисниками нанесені точкові удари по великій кількості техніки та особового складу, який здійснював ротацію. Місцеві мешканці підтверджують, що російські солдати продовжують тікати, кидати свою техніку та не бажають іти в бій.

"Ротація" орків на той світ пройшла успішно!", - зауважили в пресцентрі.

Крім того повідомляється, що українські військові знищили майже чверть російських літаків і половину гелікоптерів, які були направлені для ведення війни.

Серед ліквідованих "пташок" - є і ті, які збили підрозділи ППО сил оборони оперативного командування"Північ" на Сіверському напрямку.

"Якщо нові дані підтвердяться, то незабаром матимемо "ювілей" – 100 збитих літаків", – повідомив речник Командування Повітряних Сил Юрій Гнат.

Нагадаємо: На початок війни росія направила для нападу на Україну 450 літаків і 250 гелікоптерів. Згідно зі зведенням Генштабу, знищено 93 ворожих літака і 112 гелікоптерів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити