Перегородки зі скла для встановлення у різних приміщеннях

Головна > Культура > Перегородки зі скла для встановлення у р...
Author

Ольга Фединчік

03.09.2020, 09:54
Shares

2

Views

1 016

Перегородки зі скла для встановлення у різних приміщеннях
null

Є спеціальні засоби для ефективного та простого зонування, використання яких не створює ніяких проблем.

Для цього часто використовують скляні перегородки – Astori серед них є одними з найбільш популярних. Вони відрізняються стильним сучасним дизайном та якісним вдалим поєднанням скла та алюмінієвого профілю. На них встановлюється спеціальний розсувний механізм – це універсальна рельса, що підходить для будь-якого способу монтажу. Існує багато варіантів кольорів, тому можна вибрати тип, що підійде для конкретного інтер’єру.

Чому скляні перегородки у приміщенні – це максимально зручно

Важливо відмітити, що такі конструкції називають також «купе», завдяки їхній здатності відсуватися убік та знову ставати на місце. Вони мають верхню або нижню опору. В першому випадку, роликовий механізм прикріплюють до верхньої частини полотна. Модель рухається, коли ролик починає пересуватись. У конструкціях із нижньою опорою основну нагрузку приймає частина, розміщена знизу. Верхня лише підтримує полотно у вертикальному положенні.

Скляні перегородки можуть мати одне або декілька полотен – останні можуть рухатися незалежно одне від одного. Зони для паркування розташовані як всередині скляного пройму, так и зовні його. Для конструкції типу «купе» передбачається більш ефективний та сильний захист від шуму, ніж у аналогів. Це обумовлено тим, що у ній використовується менша кількість швів. Такий варіант найкраще підходить для приміщень у стилі «мінімалізм», хоча буде гарно виглядати у будь-якому інтер’єрі.

Для виготовлення скляних перегородок використовується міцний багатошаровий матеріал або триплекс. Перший варіант більш надійний, у порівнянні зі звичайним склом. Справа в тому, що коли воно починає ламатися, з’являються дрібні скалки, схожі на кристали. Вони не мають гострих країв та повністю безпечні, на відміну від звичайного скла.

Полотно триплекс має трохи інший механізм. Між його частинами проклеюється міцна полімерна плівка, що надає йому надзвичайну стійкість. Обрати найкращий варіант допоможе професійний магазин Тріодвері.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити