Монастирський представив нового керівника ДСНС

Головна > Політика > Монастирський представив нового керівник...
Author

Олександр Талов

12.11.2021, 12:46
Shares

1

Views

410

Монастирський представив нового керівника ДСНС

Сергій Крук

rivne.media

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський сьогодні представив колективу апарату Державної служби України з надзвичайних ситуацій тимчасово виконуючого обов’язки голови ДСНС Сергія Крука.

Про це повідомляє пресцентр ДСНС.

Монастирський подякував ексголові ДСНС Миколі Чечоткіну за плідну співпрацю та відзначив, що упродовж шести із половиною років його роботи у сфері ДСНС було зроблено дуже багато корисних та потрібних змін.

Міністр висловив упевненість, що й при новому керівникові курс на реформи та позитивні зміни у відомстві буде збережений. За його словами, територіальний підрозділ ДСНС Рівненщини був одним із найкращих в системі, а досвід Крука, який обіймав посаду керівника 7 років, дозволить організувати роботу на такому високому рівні й в інших областях.

Міністр наголосив на необхідності найближчим часом провести засідання колегії ДСНС за основними напрямками реформування. Йдеться, у першу чергу, про реформування підходів.

"Я би хотів бачити більше акценту саме на профілактиці. Ми маємо на сьогодні мету, з якою я прийшов на посаду міністра, це – зменшення смертності від надзвичайних ситуацій. Цей показник дуже високий, однак я думаю, що в наших силах його скоротити. Для цього потрібні і нові підходи, і нове бачення, а також і нове фінансування для служби", - підкреслив Монастирський.

У свою чергу, Крук подякував керівництву МВС та держави за довіру і можливість координувати діяльність однієї з найпотужніших і найрейтинговіших служб України.

"Я переконаний, що керівники і апарату ДСНС, і підрозділів у регіонах виконають поставлені першочергові й актуальні завдання, а усі попередні здобутки та напрацювання будуть збережені і примножені. Колектив пожежних-рятувальників готовий до виконання завдань за призначенням і зробить усе можливе, аби ДСНС стала прикладом в системі Міністерства внутрішніх справ", - наголосив він.

На завершення Монастирський зауважив, що ключ для успіху він вбачає у продовженні розпочатих ініціатив, комунікації з територіальними громадами, а також у створенні належних умов для рядових рятувальників.

Нагадаємо: 10 листопада КМУ звільнив Чечоткіна з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій і тимчасово поклав виконання обов'язків голови ДСНС на Крука, який з жовтня 2014 року обіймав посаду начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити