Запрошення в Польщу на 24 місяці: особливості оформлення

Головна > Закон > Запрошення в Польщу на 24 місяці: особли...
Author

Марія Куренко

26.12.2022, 22:20
Shares

0

Views

662

Офіційне працевлаштування в Польщі дозволить досить швидко покращити своє фінансове становище. Які документи необхідні для виїзду на роботу в Єленя-Гуру та інших містах в Польщі?

Офіційне працевлаштування в Польщі: які документи необхідні

Робота за кордоном приваблює українців високим рівнем оплати праці та можливістю працювати за фахом. Польща – одна з європейських країн, куди громадяни України виїжджають найчастіше.

Нелегальне працевлаштування має ряд негативних наслідків, таких як штраф та депортація. Саме тому заробітчани хочуть офіційно працювати. Для того щоб легально влаштуватись на роботу в Польщі необхідні такі документи:

  • Мати законну підставу для перебування та праці на території Польщі. Це може бути національна віза в Польщу або інший вид візи.
  • Мати запрошення на 24 місяці від роботодавця. В цьому документі підтверджується намір польської фірми про надання роботи іноземному громадянину. В запрошенні мають бути вказані такі дані: назва та контактні дані польської фірми, персональні дані працівника, мета та тривалість візиту.
  • Підписаний з роботодавцем трудовий договір. Саме в договорі вказані умови праці, особливості оплати праці, права та обов’язки сторін, строк дії договору, тощо.

Способи отримання запрошення на 24 місяці

Запрошення в Польщу на 24 місяці надає можливість українцям працевлаштуватись та працювати в Польщі на вказаному підприємстві. Отримати документ можна декількома способами:

  • Самостійно звернутись до польського роботодавця. Для цього необхідно знайти вакансію та зв’язатись в польською компанією. Якщо роботодавець буде налаштований на надання роботи українцю, а останнього будуть влаштовувати умови праці та зарплата, то саме роботодавець буде оформлювати запрошення на 2 роки.
  • Звернутись до кадрових агентств. Послуги таких фірм платні. Послуги агентств будуть включати пошук вакансій, виходячи з освіти, спеціальності, досвіду роботи клієнта; допомогу з оформленням необхідних документів – отримання запрошення та робочої візи, заповнення необхідних анкет та ін.

Переваги отримання запрошення з допомогою агентства «Перша Віза»

Агентство «Перша Віза» надає послуги з працевлаштування не тільки в Польщі, а й інших європейських країнах. Звернувшись до нас Ви отримаєте широкий спектр послуг для працевлаштування в Польщі: надання консультацій нашими фахівцями; швидкий та індивідуальний підбір вакансій; оформлення запрошення на 24 місяця; допомогу з оформлення страхового поліса, заповненням анкети для отримання візи.

Своїм клієнтам гарантуємо індивідуальний підхід, швидке та якісне виконання своїх обов’язків, підтримку менеджера 24/7.

Зв’язатись з нами можна за допомогою нашого сайту - 1viza.com або соціальних мереж. Для цього необхідно залишити повідомлення, і менеджер з Вами зв’яжеться в найкоротший термін.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити