Загарбники здійснили 5 обстрілів прикордоння Сумщини, є влучання в об’єкт інфраструктури

Головна > Війна > Загарбники здійснили 5 обстрілів прикорд...
Author

Ольга Фединчік

13.07.2023, 11:14
Shares

8

Views

179

Минулої доби ворог з артилерії та мінометів обстріляв три райони  Харківщини, є поранений
Укрінформ

Російські військові вночі та вранці обстріляли з мінометів, гранатометів та артилерії 4 громади в Сумській області.

Про це повідомили в Сумській ОВА, інформує Інфокурс.

"Вночі та вранці росіяни здійснили 5 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 33 вибухи – з мінометів, гранатометів та артилерії. Обстрілів зазнали Білопільська, Великописарівська, Краснопільська, Серидино-Будська громади.

Середино-Будська громада: ворог бив з артилерії (8 вибухів).Великописарівська громада: здійснено артилерійський обстріл (6 вибухів). Внаслідок обстрілу відбулось влучання в об’єкт інфраструктури, сталось загорання.Білопільська громада: був гранатометний обстріл (СПГ) (4 вибухи).

Краснопільська громада: зафіксовано артилерійський обстріл (6 вибухів) та мінометний обстріл (9 вибухів)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо: Як інформував ІК, за даними Генштаба ЗСУ, протягом минулої доби ворог завдав понад 60 авіаційних ударів та здійснив 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені цивільні люди, серед яких є діти, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

У ніч на 13 липня РФ атакувала Україну 20-ма ударними безпілотниками іранського виробництва "Shahed-136/131""2), повідомили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ, інформує Інфокурс.Також противник застосував дві крилаті ракети "Калібр" з Чорного моря та одну балістичну – "Іскандер-М" (Джанкой, Крим). 20 з 20 застосованих російським військами дронів-камікадзе були знищені вночі українською ППО. Також на різних напрямках знищено дві крилаті ракети "Калібр".

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Енергетика

Уряд виділив більш ніж 1,5 млрд грн на відбудову критично важливих ТЕС - Шмигаль

Кошти використають для відбудови Зміївської ТЕС на Харківщині та Трипільської ТЕС на Київщині.

17.05.2024 - 13:12

Arrow
Theme

Закон

Що зміниться для окремих категорій громадян при перетині кордону з 18 травня - пояснення ДПСУ

З 18 травня після набуття чинності закону щодо вдосконалення мобілізації в пунктах пропуску в окремих категорій громадян перевірятимуть наявність війс...

16.05.2024 - 15:49

Arrow

Вас це може зацікавити