Ворог скинув чергові авіабомби на Торецьк та Авдіївку, є постраждалі

Головна > Економіка > Ворог скинув чергові авіабомби на Торець...
Author

Марія Куренко

24.05.2023, 09:43
Shares

0

Views

686

Ворог скинув чергові авіабомби на Торецьк та Авдіївку, є постраждалі

Наслідки застосування російськими окупантами авіабомб у місті Авдіївка, 23 травня 2023 року

Павло Кириленко/t.me

Російська окупаційна армія упродовж минулої доби завдала авіаційних ударів по Торецьку та Авдіївці на донеччині, є постраждалі цивільні

Про це повідомив голова Донецької військової адміністрації Павло Кириленко, інформує Інфокурс.

"Щонайменше двоє людей поранені внаслідок авіаракетного удару по Авдіївці. Його наслідки ви бачите на світлинах.Російські окупаційно-терористичні війська продовжують системно і методично руйнувати місто. Авдіївка з 2014 року гідно й стійко витримує рашистську навалу. У своєму прагненні її підкорити рашисти вдаються до тактики випаленої землі", йдеться у дописі голови ОВА.


Фото: Наслідки застосування російськими окупантами авіабомб у місті Авдіївка, 23 травня 2023 року/ Павло Кириленко/t.me

У місті поранено 2 людини - 15 обстрілів упродовж доби.

Також на Донецькому напрямку зафіксовано обстріли Мар'їнки, Максимільянівки та Георгіївки. Також ворог з Ураганів обстріляв Курахівську громаду — без жертв.

На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 1 поранена у Нью-Йорку — у містечку пошкоджено будинок. Торецьк зазнав численних артобстрілів та падіння двох керованих авіабомб - пошкоджено школу, в якій розташовано Пункт незламності, прибудову до храму і багатоповерхівки в радіусі 100 метрів від епіцентру. На щастя, без постраждалих.

Фото: Результати скидання росіянами авіабомб на Торецьк 23 травня 2023 року/Павло Кириленко/t.me

Ще 1 будинок пошкоджено у Миколаївці Костянтинівської ТГ. У Часовоярській ТГ пошкоджено 2 багатоповерхівки та 2 приватні будинки. У Соледарській ТГ пошкоджено 2 будинки у Никифорівці.

На Лисичанському напрямку зруйновано 2 будинки у Верхньокам'янському та 1 у Званівці, ще 2 будинки пошкоджено у Торському Лиманської громади.

Нагадаємо: Як інформував ІК, за данними Генштаба ЗСУ, упродовж минулої доби ворог завдав 41 авіаційного удару та здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Постраждали мирні мешканці, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна та адміністративна інфраструктура.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

19 населених пунктах Херсонщини були під ударами російських військ, восьмеро поранених

Пошкоджені багатоповерхівка та 21 приватний будинок, господарча споруда, гаражі і три автомобілі, об'єкти комунальної та сільськогосподарської інфраст...

20.05.2024 - 09:34

Arrow
Theme

Спорт

МОК заборонив російським журналістам використовувати символіку країни на Олімпійських іграх в Парижі

Цього року російські та білоруські спортсмени можуть брати участь у Олімпіаді у нейтральному статусі та лише в індивідуальних видах спорту.

17.05.2024 - 13:29

Arrow

Вас це може зацікавити