Вночі Сили оборони знищили 17 «Шахедів» та 8 розвідувальних БПЛА

Головна > Війна > Вночі Сили оборони знищили 17 «Шахедів» ...
Author

Назар Лазебний

24.07.2024, 08:58
Shares

0

Views

737

ППО України відпрацювало максимально ефективно — Мусієнко | Новини |  Українське радіо
nrcu.gov.ua

Протиповітряна оборона в ніч на 24 липня знищила 17 БПЛА типу Shahed, більшість з них в Одеській області, та 8 розвідувальних БПЛА.

Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

"У ніч на 24 липня 2024 року російські окупанти завдали удару по Харківщині балістичною ракетою "Іскандер-М" та ракетою, тип якої встановлюється (із Бєлгородської обл. – рф.). Також ворог атакував південь країни ударними БпЛА типу "Shahed" із Приморсько-Ахтарська – рф. та окупованого Криму", - йдеться у повідомленні.

Усього радіотехнічними військами виявлено та здійснено супровід 23 ударних БпЛА противника.

Відбивали повітряний напад підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України, зенітні ракетні підрозділи та РЕБ Повітряних Сил.

В результаті протиповітряного бою збито 17 ворожих БпЛА. Більшість – на Одещині.

Протягом минулої доби та поточної доби Силами оборони України на різних напрямках знищено щонайменше 8 розвідувальних безпілотних літальних апаратів противника:

  • 4 – “Zala”;
  • 2 – “Supercam”;
  • 2 – “Орлан-10”.

Нагадаємо: Як інформував Інфокурс, ворог за минулу добу завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах 2 ракетних удари із застосуванням двох ракет, 41 авіаційний удар (задіяв, зокрема, 54 КАБи), здійснив 4443 обстріли, 120 з них - із використанням реактивних систем залпового вогню.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Громадські об’єднання США закликали Держдеп використати виділені Україні мільярди доларів, які можуть “згоріти” у кінці вересня

До Держдепу звернулися, зокрема, такі організації, як Nova Ukraine, Leleka Foundation та 107 відділення Союзу українок Америки.

05.09.2024 - 10:36

Arrow

Вас це може зацікавити