Рекомендації, щодо вибору посуду

Головна > Війна > Рекомендації, щодо вибору посуду
Author

Ольга Фединчік

21.10.2022, 18:16
Shares

1

Views

818

Рекомендації, щодо вибору посуду
null

Вибрати посуд, не розбивши його, легко! У меню: поради експертів, поради щодо декорування та підводних каменів, яких слід уникати, щоб знати, якому матеріалу віддати перевагу для сервірування столу, скільки сервіровок спланувати або навіть який стиль надати столу, щоб розпалити наш апетит. Ось 3 правила, яких слід дотримуватися, щоб вибрати правильний посуд. Залишилося тільки накрити стіл та поставити тарілки новорічні, особливо якщо святкуєте Різдво!

Білий чи кольоровий посуд? Або глиняні чи порцелянові тарілки? Вибір правильного посуду може стати справжнім головним болем. Крім стилю, ми не повинні нехтувати практичним аспектом, щоб уникнути неприємних сюрпризів і використовувати його для адаптації до нашого способу життя так само, як і до наших бажань. Серед порад експертів, порад щодо декорування та пасток, яких слід уникати, ось 5 правил, яких слід дотримуватися, щоб вибрати правильний посуд.

Правило №1: подумайте про матеріал, щоб вибрати правильний посуд

Золоте правило безпомилкового вибору посуду? Почніть з вибору тарілок, які потім визначатимуть вибір склянок, столових приборів та інших аксесуарів для столу. За винятком кількох винятків, таких як меламіновий або бамбуковий посуд, більшість тарілок і посуду є керамічними. Виготовлена ​​з теракоти, кераміка існує в різних варіантах:

  • Фаянс більш пористий, ніж порцеляна, і тому більш крихкий. Частина, пошкоджена подряпиною або сколом, має тенденцію чорніти і навіть ставати жирною, оскільки вона вбирає залишки.
  • Найбільша, найтонша та найпрозоріша кераміка, порцеляна, залишається еталоном посуду. Водонепроникна порцеляна також надзвичайно стійка до механічних або термічних ударів.

Також варто подумати про надійність обраної посудини та зручність її використання. Досить тонкий або скляний посуд, наприклад, слід уникати з дітьми. Тоді ми можемо віддати перевагу більш товстим і дуже стійким тарілкам, коли їх поставили на стіл. Міцність і зручність так само важливі для столових приладів, які ви берете в руку і кладете в рот. Тоді особлива увага приділяється як ергономіці, так і дизайну.

І навіть якщо сьогодні більшість столових сервізів можна мити в посудомийній машині, не забувайте ретельно перевіряти цю функцію, щоб уникнути неприємних сюрпризів. Наприклад, кераміку та порцеляну можна мити в посудомийній машині навіть у щоденному використанні. Але посудомийна машина не підходить для посуду із золотою або срібною окантовкою, яка, зношувана миючим засобом, має тенденцію зникати з часом.

Правило № 2: адаптуватися до використання та способу життя, щоб вибрати правильний посуд

Незалежно від того, чи то для щоденного прийому їжі, чи то для вечері-аперитиву, для сніданку чи більш вишуканої вечері, посуд повинен адаптуватися до нашого способу життя. Для аперитиву на вечерю, наприклад, ми без вагань змішуємо маленькі контейнери та великі об’єми, щоб поділитися. Ми також можемо віддати перевагу більшій кількості тарілок замість вибору складного шматка, такого як супниця, яка використовується рідше, або навіть передбачити більшу кількість сирних або десертних тарілок.

Правило № 3: визначте стиль посуду

Щоб вибрати правильний посуд, необхідно визначити стиль. Навіть якщо звичайно, потрібно залишити все його місце закоханості. Для повсякденного використання можна, наприклад, кольоровий посуд, не боячись, що він вам набридне. Це пробуджує атмосферу на кухні та розпалює апетит. Білий колір залишається надійним вибором.Тож не соромтеся доповнювати свій білий посуд невеликими кольоровими ємностями або навіть скатертиною та текстурованими серветками з нюансами, щоб зробити стіл яскравішим. І ми йдемо ще далі, переосмислюючи коди та асоціюючи, наприклад, більш базову тарілку з кришталевим стаканом. Все дозволено!

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити