Керівника німецької енергокомпанії, який поїхав спостерігачем на псевдореферендум, звільнили з посади

Головна > Бізнес > Керівника німецької енергокомпанії, яки...
Author

Олександр Талов

26.09.2022, 16:49
Shares

0

Views

981

 Керівника німецької енергокомпанії, який поїхав спостерігачем на псевдореферендум, звільнили з посади
null

У Німеччині звільнили з роботи керівника підрозділу енергетичної компанії, який поїхав на окуповані Росією українські території та був спостерігачем на псевдореферендумі.

Про це пише Spiegel, інформує Інфокурс.

Відповідальні наглядові ради та правління асоціації звільнили керуючого директора постачальника енергії (EWF) у Гессені Штефана Шаллера після його суперечливої ​​поїздки в Україну.

"Це стало реакцією на його роботу як спостерігача на незаконних російських фіктивних референдумах в Україні", - йдеться в повідомленні федеральної землі Гессен.

Рішення було одностайним. Згідно з оголошенням, комітети мають "негайно" обговорити питання про звільнення Штефана Шаллера. Це "формальність", якої необхідно дотримуватись.

"Поведінка керуючого директора явно порушує світогляд, моральні цінності та філософію компанії, яка рішуче відкидає порушення міжнародного права та будь-які форми насильства", - сказав окружний адміністратор Юрген ван дер Хорст, який також голова наглядової ради компанії.

Рішення має "не лише надіслати чіткий сигнал, а й запобігти збиткам компанії", додав він.

Компанія Energie Waldeck-Frankenberg постачає електроенергію близько 90 000 домогосподарствам.

Шаллер, згідно з його приватними заявами, їздив до Запорізької області, щоб брати участь у фіктивних референдумах як "спостерігач", і таким чином допоміг надати голосуванню видимість легітимності. Зокрема, кремлівське агентство ТАСС цитувало Шаллера в суботу і він сказав, що його перше враження таке, що все "дуже добре організовано".

Нагадаємо: Окупаційна влада проводить з 23 по 27 вересня псевдореферендуми про приєднання до росії захоплених територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити