Російські війська обстрілялиТорецьк та скинули авіабомбу на Селидове - є загиблий, семеро поранених

Головна > Війна > Російські війська обстрілялиТорецьк та с...
Author

Марія Куренко

27.06.2024, 12:05
Shares

1

Views

393

Внаслідок скиду росіянами авіабомби у Селидовому пошкоджені сім багатоповерхівок, п’ять приватних будинків, три адмінбудівлі і чотири автомобіля, Вадим Філашкін/t.me

Російськи загарбники 27 червня обстріляли Торецьк та скинули авіабомбу на Селидове, у результаті одна людина загинула та ще семеро зазнали поранень.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"1 людина загинула і 7 поранені внаслідок сьогоднішніх обстрілів Донеччини. Під вогнем знову опинився Торецьк — там встановлено інформацію про 1 загиблу людину. Рано вранці росіяни скинули авіабомбу на Селидове — поранення отримали 6 людей, у тому числі двоє підлітків", - поінформував Філашкін.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Донецькій області, у Торецьку рятувальники деблокували з-під завалів зруйнованого будинку поранену жінку.

"Сьогодні посеред ночі черговий ворожий обстріл забрав життя 1 особи, ще одна жінка опинилася під завалами зруйнованого приватного житлового будинку. До місця обстрілу прибули Торецькі рятувальники, які деблокували з-під завалів поранену жінку й надалі транспортували до медичного закладу м. Костянтинівка", - йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа, вогонь та текст
На зображенні може бути: 2 людини, літальний апарат та текст
На зображенні може бути: 3 людини, швидка допомога, освітлення та текст

Фото: ГУ ДСНС у Донецькій області

Повідомляється, що всього особовим складом було розібрано 1 т будівельних конструкцій, аварійно-рятувальні роботи завершено.

Начальник ОВА зазначив, що у Селидовому пошкоджені сім багатоповерхівок, п’ять приватних будинків, три адмінбудівлі і чотири автомобіля.

Фото: Вадим ФІлашкін/t.me

За його словами, крім того, під обстріл потрапило Ясенове Покровської громади — там поранено людину, пошкоджено підприємство.

"Ще один гучний день на Донеччині — ще один приклад російських звірств.Не перетворюйте себе на мішені! Евакуюйтесь!", - наголосив керівник ОВА.

Нагадаємо: Минулої доби, 26 червня, російські загарбники вбили одного жителя Донецької області та ще 14 людям завдали поранень. Зокрема, внаслідок обстрілу міста Торецьк отримали поранення троє людей. На місце події прибули рятувальники Торецького та Бахмутського гарнізонів та на броньованому автомобілі оперативно транспортували поранених до лікувального закладу.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Зранку війська РФ вдарили по Нікополю дронами-камікадзе, є руйнування

Загиблих і постраждалих немає.

28.06.2024 - 08:26

Arrow
Theme

Бізнес

Все, что Вы хотели бы знать о MacBook Air, но не знали

Если вы ищете мощный, портативный и долгоработающий ноутбук, MacBook Air – это отличный вариант.

27.06.2024 - 13:07

Arrow

Вас це може зацікавити