Головнокомандувач провів зустріч щодо зменшення втрат під час бойових дій

Головна > Війна > Головнокомандувач провів зустріч щодо зм...
Author

Марія Куренко

24.06.2024, 16:06
Shares

4

Views

165

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, Фейсбук

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вважає, що якісна підготовка, ефективна медична допомога і технологічна перевага - це ті речі, які дозволять зменшити втрати під час бойових дій.

Про це йдеться у дописі Сирського у Facebook.

Головнокомандувач зазначив, що провів зустріч із командирами, відповідальними за підготовку бійців, представниками навчальних центрів, ТЦК та СП, командуванням Медичних сил, бойовими медиками, волонтерами та громадськими діячами. На зустрічі обговорювали фактори, що впливають на збереження життів українським бійцям.

На зображенні може бути: 1 особа та світле волосся
На зображенні може бути: 3 людини, світле волосся та текст
На зображенні може бути: 1 особа
На зображенні може бути: 1 особа та текст
На зображенні може бути: 1 особа
На зображенні може бути: 1 особа та світле волосся

"Ключове – це якісна підготовка бійців. У цій сфері є над чим працювати. Переконаний, що навчання військовослужбовців потрібно постійно удосконалювати, аби їх підготовка відповідала актуальним викликам бойової обстановки", підкреслив він.

Також обговорили технологічну складову, яка впливає на збереження життя наших воїнів. Один із напрямків – максимальне забезпечення Сил оборони України сучасними безпілотними системами різних модифікацій та розробка роботизованих платформ…

Ще один надзвичайно важливий аспект – надання медичної допомоги пораненим безпосередньо на полі бою, а також вчасна і максимально безпечна евакуація, зокрема, і з використанням наземних роботизованих платформ. Звісно, надважливо забезпечувати кожного бійця якісними індивідуальними медичними аптечками".

Сирський зазначив, що командування продовжуєм працювати над комплексним підходом до збереження життя і здоров’я військовослужбовців.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Зеленський прибув до Брюсселя, де підпише безпекову угоду з ЄС

Зеленський зустрінеться з очільниками ЄС та держав-членів, проведе двосторонні переговори та підпише три безпекові угоди, одна з яких – із Євросоюзом...

27.06.2024 - 15:31

Arrow