Eкраїнські дрони атакували 4 НПЗ і радіолокаційні станції у РФ та окупованому Криму

Головна > Війна > Eкраїнські дрони атакували 4 НПЗ і радіо...
Author

Ольга Фединчік

21.06.2024, 12:00
Shares

3

Views

114

Фото Пожар, более 79 000 качественных бесплатных стоковых фото
freepik.com

У ніч з 20 на 21 червня Сили оборони України успішно уразили низку об’єктів нафтопереробної галузі та інші важливі цілі російської федерації, зокрема атаковано 4 НПЗ.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"У ніч на 20 червня підрозділи Збройних Сил України та Служби безпеки України атакували склад пально-мастильних матеріалів ворога в Тамбовській області, а також нафтобазу "Енемська", що в Республіці Адигея", - йдеться у повідомленні.

В районі нафтобази "Енемська" зафіксовано щонайменше п'ять вибухів, після чого почалася пожежа. Підтверджується також ураження складу пально-мастильних матеріалів противника в Тамбовській області. Відомо про пошкодження як мінімум однієї ємності із нафтопродуктами.

Вже у ніч на 21 червня безпілотними авіаційними комплексами атаковано Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи. Окрім цього, завдано ударів по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки російських загарбників в Брянській області та тимчасово окупованому Криму.

Інформація щодо ураження ворожих цілей уточнюється.

Також, вночі Сили оборони України завдали успішного удару по місцях зберігання та підготовки до застосування “Shahed-136/Герань-2”, навчальних корпусах, пунктах управління та зв’язку розрахунків цих БПЛА, що розташовані в Краснодарському краї.

"За результатами бойової роботи зафіксовано серію вибухів та пожежу з подальшою детонацією", - відзвітували у Генштабі.

Ранішеоперштаб Краснодарського краюповідомивпромасовану атаку безпілотників на муніципалітетиКраснодарського краю. Зокрема мова йде проТемрюкський, Єйськийі Сіверськийрайони.

Росіяни "офіційно" заявили про падіння уламків на готель, а також пошкодження автовокзалу та котельні у місті Краснодар. Буцімто постраждали 4 особи.

У соцмережахтакож поширюється відео пожежі з міста Єйськ. Відомо, що у цьому населеному пункті розташований аеродром.

Уже вранціросійське міністерство оборонизаявилопро нібито збиття або перехоплення 43 безпілотників над територією Краснодарського краю.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Зеленський прибув до Брюсселя, де підпише безпекову угоду з ЄС

Зеленський зустрінеться з очільниками ЄС та держав-членів, проведе двосторонні переговори та підпише три безпекові угоди, одна з яких – із Євросоюзом...

27.06.2024 - 15:31

Arrow

Вас це може зацікавити