Білорусь розпочала раптову перевірку бойової готовності армії на кордоні з Україною 

Головна > Міжнародне > Білорусь розпочала раптову перевірку бой...
Author

Назар Лазебний

21.06.2024, 11:19
Shares

2

Views

314

Міністерство оборони Білорусі, t.me

У п'ятницю, 21 червня, Білорусь почала раптову перевірку готовності військових частин до виконання завдань за призначенням.

Як повідомляє міністерство оборони Білорусі, для цього будуть задіяні полігони та райони поблизу кордонів України та Польщі.

Зазначається, що до перевірки залучать військові частини та підрозділи оперативних командувань, сил спеціальних операцій, ракетних військ та артилерії, ВПС та військ ППО.

"На першому етапі будуть відпрацьовані питання оперативного заняття призначених районів, підготовки їх з інженерного погляду, організації охорони та оборони, заступу на бойове чергування. Надалі військові частини та підрозділи мають виконати навчально-бойові завдання", - йдеться у повідомленні.

Для проведення перевірки будуть задіяні полігони та ділянки місцевості у Брестській та Гомельській областях, додали ц Міноборони Білорусі.

Нагадаємо:Згідно попередньої заяви міністра оборони БілорусіВіктора Хрєніна, країна долучилася до другого етапу навчань РФ із застосування нестратегічної ядерної зброї.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Зеленський прибув до Брюсселя, де підпише безпекову угоду з ЄС

Зеленський зустрінеться з очільниками ЄС та держав-членів, проведе двосторонні переговори та підпише три безпекові угоди, одна з яких – із Євросоюзом...

27.06.2024 - 15:31

Arrow

Вас це може зацікавити