Зеленський прокоментував перенесення засідання "Рамштайну"

Головна > Політика > Зеленський прокоментував перенесення зас...
Author

Назар Лазебний

09.10.2024, 20:07
Shares

3

Views

268

Новини / Володимир Зеленський звернувся до народу й політиків Японії (ВІДЕО)
.zoda.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський прокоментував відтермінування зустрічі у форматі "Рамштайн", яка мала відбутися 12 жовтня.

На пресконференції за підсумками третього саміту "Україна – Південно-Східна Європа" та двосторонніх переговорів із премʼєр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем президент зазначив, що очікує, на зустріч у форматі "Рамштайн" на рівні лідерів найближчим часом.

"Причина цілком очевидна – удар стихії по Америці, який потребує максимальної уваги президента Байдена до внутрішньої ситуації. Будь-який лідер в аналогічних обставинах залишився б у своїй країні", - сказав він.

Нагадаємо: Раніше стало відомо, щопрезидент Сполучених Штатів Америки Джо Байденвідклавпоїздку до Анголи й Німеччини, де мав провести зустріч на рівні лідерів Контактної групи з питань оборони України "Рамштайн", через ураган "Мільтон". Пізніше Держсекретар США Ентоні Блінкен такожскасувавпоїздку до Німеччини на зустріч у форматі "Рамштайн", після того, як свою поїздку відклав президент Штатів Джо Байден.

У Білому домі повідомили, що працюють над форматом зустрічі Контактної групи з питань оборони України після скасування візиту президента США Джо Байдена до Німеччини.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

"У Плані перемоги немає нічого нового…Йдеться лише про нашу готовність і нашу відданість підтримати Україну", - Науседа

У Плані перемоги Зеленського є пункти, щодо яких Спільнота "місяцями і навіть роками" не могла досягти консенсусу, зазначив він.

17.10.2024 - 12:53

Arrow
Theme

Війна

Уряд схвалив законопроєкт про примусове відчуження землі для будівництва фортифікацій

ередбачається визначення особливостей примусового тимчасового позбавлення права користування земельною ділянкою, складання акту про примусове тимчасов...

15.10.2024 - 14:20

Arrow

Вас це може зацікавити