Топ 5 універсальних подарунків для чоловіків

Головна > Банки > Топ 5 універсальних подарунків для чолов...
Author

Олександр Талов

20.06.2023, 09:37
Shares

1

Views

958

Топ 5 універсальних подарунків для чоловіків
null

Вибирати подарунок для коханого - це той ще квест, адже далеко не завжди ви знаєте, про що він мріє прямо зараз і що дійсно принесе йому задоволення. Саме тому варто не шукати щось практичне, а краще обрати яскравий презент серед сертифікатів https://www.bodo.ua/ua/podarki/muzhchine/, де ви можете знайти дійсно цікаві подарунки для чоловіків на будь-який смак. Ну а для того, щоб спростити вам вибір, ми склали свій власний топ універсальних ідей, серед яких знайдеться і щось відповідне для вашого хлопця.

Екскурсія на броварню

Багато хто з представників сильної статі дійсно полюбляють пити пиво, тож чому не розглянути у якості подарунка саме такий сертифікат? Ваш коханий з його допомогою зможе відправитись на справжню крафтову броварню, де на власні очі побачить усі процеси створення його улюбленого напою. Крім того, він не тільки з’ясує як вариться пиво, а ще й зможе скуштувати декілька його найкращих сортів.

Картинг

Ще один варіант презенту, який має сподобатися багатьом чоловікам. Адже незалежно від того, чи водить автомобіль хлопець, чи ні, він зможе легко управляти картом. Для цього йому потрібно лише пройти невеликий інструктаж і одягнути шолом, після чого він зможе поганяти на трасі разом зі своїми друзями та знайомими. Навіть не сумнівайтеся, подібний знак уваги точно має сподобатись вашому коханому!

Вечеря з безлімітним м’ясом

Кожен хоч раз чув вислів, що саме через шлунок пролягає шлях до серця багатьох чоловіків. Тож якщо ваш хлопець любить смачно поїсти, причому здебільшого страви з м'яса, то йому точно треба подарувати саме цей сертифікат! Він відправиться у бразильський ресторан, де зможе скуштувати стільки страв, скільки у нього влізе, адже там діє дійсно безлімітна система. Повірте, подібний досвід не може йому не сподобатись і не запам’ятатися.

Spa в чанах

Такий подарунок сподобається тим чоловікам, які давно хотіли якісно відпочити в компанії коханої людини. Подібний сеанс буде складатися з декількох етапів, а саме сольового розтирання, купання у травах, мильно-березового масажу та розтиранню. Варто зазначити, що подібний відпочинок не тільки позитивно вплине на настрій вашого хлопця, а ще й на його самопочуття.

Пневматичний тир

Доволі чоловічий подарунок, який має сподобатися багатьом хлопцям. Для початку йому розкажуть, як правильно стріляти з одного з типів зброї: пневматичного пістолета, штурмової гвинтівки та лука. Після цього він буде пробувати влучити і різноманітні мішені і не тільки непогано проведе свій час, а ще й точно зможе зняти стрес.

Намагайтеся завжди обрати щось цікаве, тоді ваш коханий точно буде задоволений усіма подарунками!

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Велика Британія висилає військового аташе РФ

Ці дії Лондона - наслідок зловмисної діяльності Росії по всій Великій Британії та Європі, заявив британський міністр внутрішніх справ Джеймс Клеверлі.

08.05.2024 - 16:06

Arrow
Theme

Війна

Ворог намагався прорвати оборону в районах Красногорівки, Костянтинівки, Водяного та Урожайного 

Протягом минулої доби відбулося 84 бойових зіткнення.

08.05.2024 - 08:39

Arrow

Вас це може зацікавити