Окупанти обстрілюють Бериславський район Херсонщини є загиблі та поранені

Головна > Війна > Окупанти обстрілюють Бериславський район...
Author

Ольга Фединчік

04.11.2022, 15:11
Shares

1

Views

213

Окупанти обстрілюють Бериславський район Херсонщини є загиблі та поранені

Нацполіція Херсонської області/facebook.com

Російські військові продовжують обстрілювати прифронтові та визволені населені пункти Бериславського району, є загиблі й поранені. Поліція відкрила 42 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.

Про це повідомляє поліція Херсонської області, Інформує Інфокурс.

"Російські війська вкотре обстріляли з артилерії, танків і мінометів прифронтові та деокуповані населені пункти Бериславського району, є загиблі і поранені. Знищені приватні будинки, які є непридатними для проживання, гаражі, автомобілі, магазини, пошкоджені дороги. ", - йдеться у повідомленні.

Фото: Нацполіція Херсонської області/facebook.com

Зазначається, що знищені приватні будинки, гаражі, автомобілі, магазини, пошкоджені дороги. На місця подій виїжджали працівники поліції, які фіксували факти збройної агресії військових рфта збирали речові докази.

Крім того у поліції зазначили, що в Херсоні військові рф захопили приватне підприємство з ремонту автомобілів. Окупанти вивезли з цеху навантажувач, інструменти, обладнання, акумулятори, компресори, меблі та документи.

У селах Скадовського району та місті Олешки окупанти продовжують також викрадати автомобілі, відбирати житло у місцевих та заселятися в їх будинки та бази відпочинку в курортнихселах. В Олешках майно з осель військові рф вивозять на "Уралах".

У Херсоні російські військові знищують плавзасоби на причалах за допомогою вибухових пристроїв, розстрілюють катери або спалюють.

"На тимчасово окупованих територіях російські військові продовжують викрадати людей. За останню добу такі факти зафіксовані у Херсоні та смт Каланчак", - повідомляє поліція Херсонщини.
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити