Оборонні компанії США матимуть супровід під час виходу на український ринок - Камишін

Головна > Економіка > Оборонні компанії США матимуть супровід ...
Author

Назар Лазебний

08.12.2023, 17:08
Shares

1

Views

361

АFP

Україна та США створять міжвідомчу команду для супроводу американського бізнесу, який планує працювати в українській оборонній індустрії.

Про це за підсумками Конференції оборонних індустрій DFNC1: US Edition повідомив міністр з питань стратегічної промисловості Україн Олександр Камишін , інформує Інфокурс

"Створення Ukraine Deal Team - міжвідомчої команди, що підтримуватиме американські компанії на шляху до укладення угод з українською оборонкою. Від США до її складу увійдуть представники Держдепу, Міноборони та Мінторгівлі", - зазначив міністр.

Також Камишін повідомив про те, Державний департамент у співпраці з Конгресом США планує надати Мінстратегпрому окремого радника. Його завданням буде підтримувати процес приєднання України до оперативно сумісних військових сил, боротьби з корупцією та залучення іноземних інвестицій.

"Радники Держдепу вже працюють в українських міністерствах – ми раді що матимемо свого. Дякую партнерам за такий системний та ґрунтовний підхід.", - зазначив Камишин.

Нагадаємо: Під час Конференції оборонних індустрій DFNC1: US Edition Україна і США підписали меморандум про спільне виробництво зброї та обмін технічними даними. У 2024 році Україна виділить безпрецедентний бюджет на розвиток оборонного виробництва.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Енергетика

Уряд виділив більш ніж 1,5 млрд грн на відбудову критично важливих ТЕС - Шмигаль

Кошти використають для відбудови Зміївської ТЕС на Харківщині та Трипільської ТЕС на Київщині.

17.05.2024 - 13:12

Arrow
Theme

Закон

Що зміниться для окремих категорій громадян при перетині кордону з 18 травня - пояснення ДПСУ

З 18 травня після набуття чинності закону щодо вдосконалення мобілізації в пунктах пропуску в окремих категорій громадян перевірятимуть наявність війс...

16.05.2024 - 15:49

Arrow

Вас це може зацікавити