Jerry Heil стала членом академії звукозапису "Греммі"

Головна > Культура > Jerry Heil стала членом академії звукоза...
Author

Ольга Фединчік

20.08.2024, 12:13
Shares

3

Views

366

Jerry Heil випустила свою «розкішницю» на полювання прямо в гримерці  Євробачення 2024 з одним із учасників конкурсу? - BespaLOVmedia - новини  шоу-бізнесу
bespalovmedia.com.ua

Українська співачка Jerry Heil стала членкинею академії звукозапису "Ґреммі", що дає музикантці можливість впливати на глобальну індустрії музики.

Про це вона повідомила в своєму телеграм-каналі.

Українська співачка, представниця України на Євробаченні-2024 Яна Шемаєва, більш відома як Jerry Heil, доєдналася до складу національної академії мистецтв і науки звукозапису США. Академія найбільш відома як ініціатор і організатор нагороди "Ґреммі".

Тепер співачка зможе визначати номінантів та переможців "Греммі", пропонувати поправки до офіційних правил та керівництва премії, включаючи пропозиції щодо нових категорій та суттєві зміни у вже існуючих категоріях. Вона також може подавати свої пісні на премію.

"Я стала членкинею академії звукозапису "Ґреммі". Що це означає? По-перше, я можу впливати на глобальну індустрії музики. По-друге, це дозволяє подавати свої треки на премію", - поділилась Jerry Heil.

Вона також уточнила, що для того, щоб отримати можливість подати трек на премію, потрібно пройти верифікацію, заповнивши "незчисленну кількість сторінок, вказавши свою освіту та здобутки".

Співачка повідомила, що почала цей процес ще взимку і мусила чекати аж до липня на відповідь.

"Ще місяць я чекала, щоб розповісти щасливу новину вам: верифікація відбулася — і наступний крок спрогнозувати нескладно", - заявила співачка.

Нагадаємо: Академія звукозапису, також відома як "Ґреммі", є американською організацією, яка займається просуванням та підтримкою музичних професіоналів і звукозаписної індустрії. Вона найбільш відома за вручення щорічної музичної премії "Ґреммі", яка вважається однією з найпрестижніших музичних нагород у світі.

У червні 2023 року членом академії стала Тіна Кароль.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Справу Гринкевичів передали до суду

Йдеться про львівського підприємця, його сина, двох директорів та представника підприємств.

21.10.2024 - 13:48

Arrow
Theme

Економіка

Першу виплату за програмою «Національного кешбеку» українці отримають з 22 по 31 жовтня

Умовою виплати кешбеку є активація картки для виплат у "Дії".

18.10.2024 - 17:27

Arrow

Вас це може зацікавити