Гарріс обрала кандидатом у віцепрезиденти губернатора Міннесоти Тіма Волца - ЗМІ

Головна > Міжнародне > Гарріс обрала кандидатом у віцепрезидент...
Author

Олександр Талов

06.08.2024, 16:49
Shares

3

Views

371

Віцепрезидентка Камала Гарріс виступає під час передвиборчого мітингу 30 липня 2024 року в Атланті.
Віцепрезидентка Камала Гарріс holosameryky.com

Віцепрезидентка Камала Гарріс стала офіційною кандидаткою у президенти від Демократичної партії.

Як пише "Голос Америки", вперше в історії США на виборах глави Білого дому демократів представлятиме темношкіра жінка, донька іммігрантів, яка пройшла кар'єру в політиці та правоохоронних органах Каліфорнії.

Очікується, Гарріс оголосить у вівторок про свій вибір кандидата у віцепрезиденти для своєї кампанії проти колишнього президента Дональда Трампа та сенатора Джей Ді Венса.

Ймовірно, про це буде оголошено перед виборчою подією у вівторок у Філадельфії.

Слідом запланований тур штатами, які відіграватимуть ключову роль у вирішенні переможців листопадових виборів, а кампанія Гарріс зупиниться у Вісконсині, Мічигані, Аризоні та Неваді.

Серед потенційних кандидатів Гарріс — губернатор штату Пенсільванія Джош Шапіро та губернатор Міннесоти Тім Волц. Інші кандидати, що розглядаються, включають губернатора Кентуккі Енді Бешира, губернатора Іллінойсу Дж. Б. Прітцкера, сенатора США Марка Келлі та міністра транспорту Піта Буттиджича.

У свою чергу CNN з посиланням на ознайомлені джерела повідомило, що віцепрезидентка США Камала Гарріс обрала свого кандидата у віцепрезиденти: ним став губернатор штату Міннесота Тім Волз.

За словами співрозмовників, Гарріс та Волз зʼявляться разом на першому спільному мітингу у Філадельфії, який відбудеться сьогодні, 6 серпня.

Тім Волз обіймає посаду губернатора Міннесоти другий термін іочолює Асоціацію губернаторів-демократів. Також він протягом 12 років був депутатом у конгресі від консервативного сільського округу.

Слід нагадати, що Трамп обрав сенатора Джей Ді Венса своїм напарником під час з’їзду Республіканської партії минулого місяця.

Цього тижня Венс планує здійснити власний передвиборчий тур у штатах, де розгорнеться вирішальне протистояння – Пенсильванії, Вісконсині, Мічигані та Північній Кароліні.

Нагадаємо: Гарріс швидко стала кандидаткою від Демократичної партії наприкінці минулого місяця після того, як президент Джо Байден оголосив, що він більше не балотуватиметься на наступний термін.

Кампанія Байдена провалилася після поганих результатів у дебатах проти Трампа, що спонукало до закликів до нього вийти з перегонів.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу  четверо людей постраждало, серед них дитина

Пошкоджено 12 житлових будинків, готель, Палац культури, банк, магазини, 14 легкових автомобілів.

21.10.2024 - 09:36

Arrow
Theme

Закон

Кабмін звільнив заступника міністра агрополітики Головню

Володимира Гончарука призначено заступником голови Державної служби з питань праці.

18.10.2024 - 12:44

Arrow

Вас це може зацікавити