Дієтичні добавки, виготовлені з лікарських трав: ефективна й безпечна підтримка вашого організму

Головна > Бізнес > Дієтичні добавки, виготовлені з лікарськ...
Author

Ольга Фединчік

04.10.2024, 08:16
Shares

3

Views

261

З давніх часів для відновлення сил і зміцнення здоров'я в народній медицині застосовувалися різні лікарські трави. Їхню ефективність сьогодні доводять шляхом скрупульозних наукових досліджень. Але найкращим підтвердженням цьому є практика багатовікового використання цієї сировини як лікувального засобу в культурі різних народів. Сьогодні широко затребуванідієтичні добавки на основі лікарських трав. В Чернівцях, Києві та інших містах України найкращі види таких препаратів можна придбати в інтернет-магазині компанії MonsterLab. Тут пропонується продукція топових виробників за доступними цінами.

Яку дію на організм мають дієтичні добавки на основі лікарських трав?

Для виготовлення сучасних дієтичних добавок застосовуються різні компоненти рослин, включно з їх екстрактами, отриманими з насіння, коріння, листя, стебел, квітів, кори та інших частин. Їхню профілактичну й лікувальну дію доведено століттями та сучасними дослідженнями. Топові виробники зі світовими іменами активно використовують цю сировину для створення своєї продукції. Корисні речовини, що містяться в ньому, мають форму, яка сприяє легкості засвоєння організмом. Таким чином він насичується вітамінами, амінокислотами, мікроелементами та іншими видами нутрієнтів. Для чоловіків і жінок добавки на основі рослин замовити на сайті вказаного вище інтернет-магазину можна з урахуванням їхньої дії. Адже вони здатні:

  • підвищувати імунітет і тонус організму;
  • покращувати стан різних органів і систем;
  • здійснювати детоксикацію й оздоровлення;
  • захищати тіло від різних вірусів та інфекцій;
  • активізувати й нормалізувати роботу ЦНС;
  • очищати судини, підвищувати їхній тонус і тургор;
  • нормалізувати метаболізм і гормональний фон.

У чому секрет ефективності дієтичних добавок на травах?

Лікувальна дія цілющих трав та препаратів на їх основі пояснюється тим, що в такій сировині міститься речовини зі зміцнювальною, оздоровчою й омолоджувальною дією на організм. Для їхнього виготовлення застосовуються стандартизовані екстракти цілющих рослин. Їхня безпека, ефективність та інші корисні властивості підтверджуються сертифікатами, які формуються на основі офіційних лабораторних досліджень.

Вибрати добавки можна безпосередньо для чоловіків, наприклад, з екстрактом пальми сереноа, чи для жінок — з витяжкою з сировини примули вечірньої, дягиля, вітексу або чорного когоша. Корисна для організму клітковина, яка отримується з насіння розторопші й називається силімарин. Часто до складу добавок включають екстракти гінкго білоба, валеріани, коріння коньяку, подорожника.

Щоб для чоловіків, жінок, дітей дієтичні добавки на основі рослин мали очікувану дію, важливо правильно їх обрати. На сайті компанії МонстерЛаб можна зробити вибір за торговою маркою, країною виробництва, дозуванням препарату та його призначенням. А досвідчені фахівці допоможуть вам визначитися із покупкою.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Політика

Блінкен і Рютте обговорили негайну і довгострокову підтримку України з боку США і НАТО - Держдеп США

Блінкен і Рютте також обговорили план дій союзників, узгоджений під час Вашингтонського саміту в липні цього року.

03.10.2024 - 11:10

Arrow
Theme

Політика

Ізраїль оголосив генсекретаря ООН персоною нон грата

Він зазначив. що Ізраїль буде продовжувати захищати своїх громадян і відстоювати свою національну гідність "з Антоніу Гутеррешем або без нього".

02.10.2024 - 16:02

Arrow

Вас це може зацікавити