ЗСУ знищили два склади боєприпасів ворога на Бахмутському напрямку

Головна > Економіка > ЗСУ знищили два склади боєприпасів ворог...
Author

Олександр Талов

04.01.2023, 16:28
Shares

1

Views

177

ЗСУ знищили два склади боєприпасів ворога на Бахмутському напрямку

stopcor.org

Сили оборони цієї доби знищили 2 склади з боєприпасами на Бахмутському напрямку, по одному на Авдіївському та на Лиманському.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник в ефірі телемарафону Збройних сил України Сергій Череватий, інформує Інфокурс.

"Наші ракетні війська і артилерія вражають різні цілі: це, в першу чергу, великі скупчення ворога, особового складу, техніки, а також склади з озброєнням та боєприпасами, паливно-мастильними матеріалами. Цієї доби 2 склади з боєприпасами було знищено на Бахмутському напрямку, один на Авдіївському та на Лиманському", - поінформував Череватий.

За його словами, фактично щодоби високоточні системи озброєння типу HIMARS та MLRS полюють на ворожі об’єкти і досягають унікальної снайперської влучності. Про свідчать останні події в Макіївці.

Відповідаючи на запитання, чи стало помилкою для загарбників використання мобільних з геолокацією в Макіївці, Череватий зазначив, що користування мобільним, звичайно, є помилковим, проте це не співставно з рішенням російського командування розмістити велику кількість особового складу в одному місці.

"Ворог не зміг скритно розмістити свій особовий склад, чим скористалась українська розвідка", - уточнив Череватий.

Він додав, що наразі загарбники ближче ніж за 100 км від передової не дозволяють собі розвантажувати великі партії артилерійських снарядів.

Череватий зазначив, що попри великі втрати під Бахмутом, ворог не припиняє атакувати позиції ЗСУ.

Як повідомив речник Східного угрупування військ, російські війська 238 раз за добу завдали ударів різними системами вогню та танками. За минулу добу відбулося 22 боєзіткнення, ворог втратив 142 вбитими і 204 пораненими.

Нагадаємо: За повідомленням Генштабу ЗСУ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 4 січня 2023 року ліквідували близько 108 тисяч 910 російських загарбників, при цьому лише за минулу добу - 720 осіб.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити