ЗСУ прорвали першу лінію оборони росіян на Херсонщині - ОУ "Каховка"

Головна > Політика > ЗСУ прорвали першу лінію оборони росіян ...
Author

Ольга Фединчік

29.08.2022, 15:07
Shares

2

Views

1 168

ЗСУ прорвали першу лінію оборони росіян на Херсонщині - ОУ
null

Оперативне угруповання військ "Каховка" оприлюднило відео, в якому йдеться, що українські війська прорвали першу лінію оборони росіян у Херсонській області.

Про це йдеться на сторінці ОУ"Каховка" у Фейсбук,інформує Інфокурс.

"109 полк ДНР відійшов зі своїх позицій на Херсонщині, російські десантники, що були їх підтримкою втекли з поля бою", - йдеться у повідомленні оперативного угрупування.

ОУ "Каховка" також оприлюднило відео, на якому російський військовий скаржиться на те, що Збройні сили прорвали першу лінію оборони росіян на Херсонщині.

У свою чергу керівник об'єднаного пресцентру Сил охорони та оборони "Південь" Наталія Гуменюк на брифінгу у медіа центрі Укрінформ заявила, що "новина є, вона всіх надихнула далі треба набратися терпіння і зрозуміти правила і послідовність дій у військових підрозділах".

"Найбільше, що потрібно знати так це те, що будь яка військова операція потребує умов тиші. Будь-які дії, навіть якщо вони дуже надихають вони мають провестися і мати логічне завершення тільки тоді вони можуть бути результативними", - сказала вона.

У свою чергу керівник об'єднаного пресцентру Сил охорони та оборони "Південь" Наталія Гуменюк на брифінгу у медіа центрі Укрінформ повідомила, що основні сили ЗСУ були зосереджені на знищенні складів з боєприпасами, за останній тиждень було знищено більше 10, на знищенні командних та командно-спостережних пунктів ворога, це також знищення систем протиповітрянної оборони, важкої зброї, реактивних систем залпового вогню, якими вони намагаються тиснути на тилові регіони, обстрілюючи мирне населення у регіонах, де не ідуть бойові дії.

"Це те, що досить серьйозно вражає морально психологічний стан ворожого війська", - додала Гуменюк.

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань також про це написав у Фейсбук:

"Прорвано першу лінію оборони росіян на Херсонському фронті (!) Географія знищення рашистів розширюється. Тільки за сьогоднішню ніч і першу половину дня прильоти від ЗСУ: Херсон, Антонівка, Олешки, Нова Каховка, Любимівка, Берислав".
Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Російські війська зранку гатили по акваторії Очаківської громади на Миколаївщині

Вчора пообіді ворог атакував Миколаївський район ракетою типу Х-59, пошкоджень зазнав обʼєкт промислової інфраструктури.

03.05.2024 - 08:57

Arrow
Theme

Політика

До участі в Глобальному Саміті миру запрошено країни з усіх континентів - Зеленський

"Кожна миролюбна країна зацікавлена взяти участь у саміті, адже він має важливе значення не лише для України", - впевнений президент України.

02.05.2024 - 12:23

Arrow

Вас це може зацікавити