Зранку російські військові обстріляли Миколаїв, влучили в багатоповерхівку

Головна > Війна > Зранку російські військові обстріляли Ми...
Author

Марія Куренко

29.06.2022, 08:07
Shares

0

Views

1 229

Зранку російські військові обстріляли Миколаїв, влучили в багатоповерхівку

ДСНС України в Миколаївській області

У Миколаєві зранку пролунали потужні вибухи. Містяни мають залишатися в укриттях і не виходити на вулицю до завершення повітряної тривоги.

Про це повідомив мер міста Олександр Сєнкевич, інформує Інфокурс.

"На місця вже виїхали рятувальники та медики. Не публікуйте фото з місць обстрілів! Всю інформацію повідомлю згодом", – наголосив він.

Пізніше Сєнкевич повідомив, що ворожий снаряд влучив у багатоповерхівку.

"На місці триває пошуково-рятувальна робота. Працюють надзвичайники, медики та комунальники. Друзі, не публікуйте адресу і фото з місць обстрілів, не наражайте на небезпеку тих, хто зараз там рятує людей", – закликав мер.

Вчора вранці російська армія вдарила по Миколаєву та Очакову. В Очакові загинули троє людей, зокрема дитина. Поранень зазнали ще щестеро.

У Миколаєві під час вчорашнього ранкового удару обійшлося без жертв, але вибухом пошкоджено військовий об'єкт, центральний міський стадіон та соціальну інфраструктуру.

За повідомленням, голови ОВА Віталія Кіма, станом на зараз відомо про двох загиблих і трьох поранених. Ушкодження також отримав співробітник ДСНС.

Як повідомляють ОК "Південь", противник операційній зоні продовжує ведення бойових дій на тих самих позиціях і в звичній тактиці підступних далекобійних чи авіаційних обстрілів не тільки наших підрозділів, а й мирних або вивільнених населених пунктів.

Важкою стволовою артилерією противника обстріляно двічі Миколаїв. Внаслідок обстрілу Миколаєва, на північній околиці зруйновано житловий будинок та зерновий склад. Пожежу, що спалахнула, оперативно ліквідовано. Одна особа отримала легкі осколкові поранення.

Нагадаємо: Вчора вранці російська армія вдарила по Миколаєву та Очакову. В Очакові загинули троє людей, зокрема дитина. Поранень зазнали ще щестеро.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити