Жіночі вишиванки: на які моделі звернути увагу

Головна > Війна > Жіночі вишиванки: на які моделі звернути...
Author

Назар Лазебний

16.08.2022, 15:35
Shares

1

Views

1 251

Жіночі вишиванки: на які моделі звернути увагу
null

Сьогодні жіночі вишиванки представлені в колекціях різних дизайнерів. Перевагою такого одягу є те, що він водночас може бути, як повсякденним, так і святковим. На сайті https://vzhe-vzhe.com/jinkam/vishivanki/ представлені різні варіанти, які ідеально впишуться в будь-який випадок.

Вишиванки це самобутній виріб. Вони точно стануть вдалим доповненням до гардероба, оскільки поєднують вишуканий стиль та зручність. Великою перевагою є їх універсальність: вишиванки можна поєднувати, як з класичними спідницями, так і з джинсами, штанами чи навіть шортами. На сторінці https://vzhe-vzhe.com/jinkam/vishivanki/ можна знайти моделі на будь-який смак. Ви можете самостійно оцінити їх на сайті.

Найпопулярніші варіанти

На сьогодні виробники пропонують дійсно багато варіантів сорочок, які будуть відрізнятися й тканиною, й кроєм, й кольором нитки, яка використовується. Найбільшим попит має:

  • Легкі, вільні фасони.
  • Моделі, в яких використовується бісер.
  • Моделі, в яких комбінується відразу декілька технік.
  • Вишиванки з геометричними візерунками та природним орнаментом.

Все частіше з’являються моделі, які відходять від традицій. І якщо раніше під час вишивання потрібно було дотримуватися конкретних схем, то на сьогодні це не обов’язково. Тому з кожним роком з’являється все більше цікавих, оригінальних орнаментів. Таким чином завжди можна вибрати те, що підходить саме для вас: класику чи сучасний тренд.

Якщо казати про тканини, то найбільший попит мають традиційні матеріали. Такі як бавовна, льон, батист.

Як обрати колір

Перше на що потрібно звернути увагу при виборі – особисті вподобання майбутньої власниці та те наскільки вибрана модель буде їй пасувати. Спеціалісти радять обирати одяг залежно від фенотипу. Таким чином буде значно простіше підібрати ідеальну модель.

  • Блондинкам зі світлими очима рекомендують в першу чергу звернути увагу на моделі пастельних кольорів. Ідеальним рішенням буде біла сорочка. Класична вишиванка зможе підкреслити природну красу.
  • Жінкам, чию зовнішність можна віднести до слов’янського типу, рекомендують в першу чергу звертати увагу на моделі з помірною контрастністю. Стримані кольори будуть найкраще підходити вашій зовнішності.
  • Жінкам з контрастною зовнішністю слід звернути увагу моделі, виконані в яскравих відтінках. Насичена сорочка приверне ще більше уваги та вигідно підкреслить ваш зовнішній вигляд.

Найкращим рішенням буде приміряти варіанти, що сподобались, та вибрати ту, що пасує найбільше. Якщо в вашому гардеробі є хоча б одна вишиванка, це говорить не тільки про вашу етнічну приналежність, але й про те, що ви з повагою ставитесь до наших українських традицій.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити