Зеленський провів Ставку.Головне - комплектувнаня бригад,закупівля озброєння та боєприпасів

Головна > Війна > Зеленський провів Ставку.Головне - компл...
Author

Назар Лазебний

30.09.2024, 20:20
Shares

1

Views

583

Ставка Зеленського – обговорили ситуацію на фронті » Слово і Діло
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський провів Ставку, на якій обговорили комплектувнаня бригад, постачання та закупівлю озброєння та боєприпасів.

Про це він повідомив у відеозверненні.

"Провів сьогодні Ставку. Кілька ключових питань. Перше – комплектування бригад. Друге – зброя й техніка для наших воїнів, закупівля та постачання. Ще сьогодні окремо обговорили з міністром оборони України Умєровим виконання контрактів і те, як працюють інституції в системі Міністерства оборони. Всі реальні реформаторські кроки мають бути повністю реалізовані", - сказав глава держави.

Також Президент заслухав доповіді головнокомандуючого ЗСУ Олександра Сирського та начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича щодо кожного з фронтових напрямків, можливостей та подальших завдань.

"Дуже непроста ситуація. Найголовніше – тиснути на Росію всіма засобами, всіма інструментами, щоб якнайшвидше досягти нашої мети – реального й справедливого миру для України, для всіх наших людей. Усе, що можна зробити протягом цієї осені, все, чого ми можемо досягти, ми маємо досягти. І це залежить від кожного в команді України", - сказав Зеленський.

Нагадаємо: Під час проведення попередньої Ставки обговорювалися питання захисту енергетики взимку, власне виробництво ракет, дронів і РЕБ та ситуація на фронті.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Енергетика

На Харківщині та Полтавщині введені часткові аварійні відключення світла

Там, де дозволяє безпекова ситуація, вже тривають аварійно-відновлювальні роботи.

03.10.2024 - 11:41

Arrow
Theme

Економіка

У Києві відбувся другий міжнародний Форум оборонних індустрій DFNC2

Цього року учасниками форуму стали понад 750 людей із 30 країн світу. Захід об’єднав 168 іноземних і 115 українських оборонних компаній та асоціацій.

02.10.2024 - 16:18

Arrow

Вас це може зацікавити