Зеленський призначив нового главу Нацкомісії з цінних паперів

Головна > Культура > Зеленський призначив нового главу Нацком...
Author

Марія Куренко

23.02.2021, 16:09
Shares

2

Views

907

Зеленський призначив нового главу Нацкомісії з цінних паперів


politics.comments.ua

Президент України Володимир Зеленський 23 лютого звільнив Тимура Хромаєва з посади голови Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) і призначив керівником цього органу Руслана Магомедова.

Відповідні укази від 23 лютого оприлюднено на сайті глави государства.

Тимур Хромаєв очолював Нацкомісію з цінних паперів та фондового ринку з січня 2015 року. Шестирічний термін його повноважень закінчився 30 січня 2021 року.

Новопризначений Руслан Магомедов - позаштатний радник глави Офісу президента Андрія Єрмака і ексдиректор компанії Astrum Capital.

Декілька фактів про Руслана Магомедова.

Магомедов закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю "фінанси підприємств". Працював в компанії Проспект Інвестментс, яка до 2011 року входила до інвестиційної групи Російські фонди. У лютому 2010 року став начальником управління онлайн-брокериджа в інвестиційній компанії Astrum Capital бізнесмена Леоніда Юрушева. Через рік Магомедов очолив компанію. Пізніше вона припинила діяльність на ринку цінних паперів, втратила частину ліцензій і була продана власникам фінансової компанії Укранет. Магомедов також три роки був старшим проектним менеджером в проекті ЄБРР.

У 2020 році Магомедов став позаштатним радником глави Офісу президента Андрія Єрмака.

У декларації Магомедова вказані три земельні ділянки в Київській області, гараж і дві квартири в Києві, а також автомобіль Volkswagen Touareg 2012 року. У минулому році він отримав 80,8 тисяч доходу від підприємницької діяльності. Крім того, Магомедов вказав в декларації наявність 1,7 млн ​​гривень212, 7 тисяч доларів і 87, 3 тисяч євро готівки.

У 2016 році Магмедов претендував на посаду голови правління Нацдепозитарію України, також він входив до біржової ради "Української біржі" .

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Російські війська зранку гатили по акваторії Очаківської громади на Миколаївщині

Вчора пообіді ворог атакував Миколаївський район ракетою типу Х-59, пошкоджень зазнав обʼєкт промислової інфраструктури.

03.05.2024 - 08:57

Arrow
Theme

Політика

До участі в Глобальному Саміті миру запрошено країни з усіх континентів - Зеленський

"Кожна миролюбна країна зацікавлена взяти участь у саміті, адже він має важливе значення не лише для України", - впевнений президент України.

02.05.2024 - 12:23

Arrow

Вас це може зацікавити