Депутат Київради від Голосу намагався зірвати стендап-шоу

Головна > Війна > Депутат Київради від Голосу намагався зі...
Author

Марія Куренко

15.02.2021, 22:51
Shares

0

Views

749

Депутат Київської міської ради від Голосу Костянтин Богатов намагався зірвати стендап-виступ в столичному кінотеатрі "Братислава" . Депутату не сподобалося наявність ненормативної лексики в виступі стендапера. В інцидент була змушена втрутитися поліція.

Згаданий конфлікт стався на стендап-шоу 14 лютого. Богатов, за словами стендапера і сценариста Телебачення Торонто Влада Капіци, зажадав припинити виступ. Аргументи, що ненормативна лексика була заявлена ​​в анонсі заходу, депутата не задовольнили, тому він вирішив скористатися кулакми.

Адміністратор залу Олена не вчинила спроби попросити депутата покинути приміщення. Як стверджує Капіца, перед початком шоу вона попереджала коміків про те, що на виступі буде "поважна людина".

Сам Богатов йти відмовлявся, наполягаючи на тому, що "в цьому залі матюків не буде". Вгамувати депутата вдалося тільки прибувшому співробітнику поліції. За словами Влада Капіци, Богатов був п'яний.

Ведучий Телебачення Торонто Майкл Щур написав на своїй сторінці в Facebook звернення до партії Голос з вимогою пояснити поведінку депутата. Богатов у коментарі до поста написав, що не знав, що таке стендап, не зрозумів, куди потрапив, і приніс вибачення за свою поведінку.

"Я вибачився перед Владом Капіцею в смске і запропонував йому принести свої вибачення особисто. Моя реакція на стендап його друга була неадекватною, я не був знайомий з цим жанром і так відреагував на нецензурну лексику. Визнаю, що відреагував неадекватно, приношу вибачення", - написав депутат.

Київське відділення партії Голос заявило, що вважає неприпустимою поведінку Богатова та вважає інцидент в Арт-центрі "Братислава" 14 лютого ганебним.

"Ми засуджуємо висловлювання і дії депутата Богатова ", - йдеться в заяві партії.

Крім того пообіцяли на найближчих зборах фракції Голосу в Київраді обговорити поведінку депутата.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

На Покровському напрямку за минулу добу відбулося 41 боєзіткнення, обстановка динамічно змінюється

Минулої доби, 16 травня, загальні втрати російських загарбників склали 1410 осіб.

17.05.2024 - 12:10

Arrow
Theme

Війна

За минулу добу на Харківщині загинула людина, ще 13 поранених

Черговий ворожий терор проти мирного населення

16.05.2024 - 10:44

Arrow

Вас це може зацікавити