Заяви про великі втрати серед російських добровольців у Бєлгородській області є фейком - ГУР

Головна > Культура > Заяви про великі втрати серед російських...
Author

Ольга Фединчік

24.05.2023, 15:46
Shares

3

Views

723

Заяви про великі втрати серед російських добровольців у Бєлгородській області є фейком - ГУР

Скріншот відео РДК

Заяви кремлівських пропагандистів про "великі втрати" серед російських добровольців в Бєлгородській області є нашвидку зліпленим пропагандистським фейком.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив представник Головного управління розвідки МОУ Андрій Юсов, інформує Інфокурс.

"Що стосується втрат, ні, ця інформація не підтверджується, це на швидку руку зліплені пропагандистські фейки і не більше. Там було багато смішних речей – і генерал, який особисто керував "звільненням" вулиці, й інші кумедні моменти. Насправді рашистська пропаганда і рашистське ТБ "зламалися" від подій на Бєлгородщині, і не можуть внятно й правильно пояснити якісь ключові повідомлення для внутрішній аудиторії. І весь світ побачив, що на Росії розгортається справжнє внутрішнє російське протистояння між вільними людьми, громадянами, які хочуть жити в іншій країні, які засуджують злочини путіна, і власне злочинним режимом", - заявив Юсов.

Окрім того у телеграм-каналі РДК з'явилось повідомлення, яке спростовує повідомлення росзмі про численні втрати у техниці і живій силі.

"Ми не знаємо які колони техніки знищив у своїх зведеннях пан Конашенков, але Російський Добровольчий Корпус не має втрат. P.S. Щодо гуляючих по мережі фото вбитих "диверсантів" - наші бійці носять мультикам, а не піксель. Це на замітку", - йдеться у дописі корпусу.

Нагадаємо: Як повідомляличислені ЗМІ у понеділок у Бєлгородській області Росії почалися вибухи. Згодом "Русский добровольческий корпус" (РДК) та Легіон "Свобода Росії", заявили, що вони ведуть визвольну боротьбу за повалення путінського режиму та за свободу для свого народу.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити