Зачистка Білогорівки після знищення пантонної переправи та численної техніки ворога триває

Головна > Економіка > Зачистка Білогорівки після знищення пант...
Author

Назар Лазебний

10.05.2022, 13:48
Shares

2

Views

1 126

Зачистка Білогорівки після знищення пантонної переправи та численної техніки ворога триває

InformNapalm

У Білогорівці на Луганщині триває зачистка території від російських військових, які переправилися річкою. Самі понтони та вся техніка вже знищені.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у телеграмі, інформує Інфокурс.

"У Білогорівці, де ворог намагався створити міцну переправу й перекидати техніку й особовий склад на наш бік, частково мав успіх, але зараз усі понтонні переправи знищені, вся техніка знищена і залишки особового складу, які там залишились, частково знищені, частково вони тікали і вже вплав переправлялися на інший бік", уточнив він під час включення на національному марафоні.

Як повідомляла міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm, ЗСУ розбили переправу через річку Сіверський Донець з технікою російських військових у Луганській області.

Фото: InformNapalm

"На нашому березі опинилися близько 80 рашистів, полювання триває, залишилося трохи", - зазначив Гайдай.

Також осадовець повідомив, що станом на ранок 10 травня також продовжуються бої в селах Гірської громади. Проривів з боку ворога немає, в Рубіжному росіяни теж не просунулися, Воєводівка - повністю під українським контролем.

"Мета росіян - відрізати Луганщину від інших областей, закрити дорогу, якою проходить евакуація та завозяться гумвантажі. Чекаємо на "тишу", аби рятувальники, нарешті, змогли проїхати до Білогорівки та Шипілового, щоб дістати людей з-під завалів", - повідомив Гайдай.

Нагадаємо: За попередню добу на території Луганської та Донецької областей успішно відбито п’ятнадцять атак ворога: знищено один зенітний ракетний комплекс, дев’ять танків, три артилерійські системи, 25 одиниць бойової броньованої техніки, три одиниці спеціальної інженерної техніки та три автомобіля ворога.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог здійснив 22 безуспішні спроби прорвати оборону на Времівському напрямку

На Покровському напрямку противник здійснив 18 безуспішних спроб атакувати наші позиції. Бойові дії ще тривають, ситуація напружена.

16.05.2024 - 09:00

Arrow
Theme

Війна

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Херсону

Минулої доби російські загарбники здійснили обстріли чотирьох населених пунктів Херсонської області, загинула одна людина.

15.05.2024 - 09:40

Arrow

Вас це може зацікавити