За минулу добу російські загарбники вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 11 людей

Головна > Політика > За минулу добу російські загарбники вбил...
Author

Ольга Фединчік

16.03.2023, 10:51
Shares

0

Views

320

За минулу добу російські загарбники вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 11 людей
null

Російські загарбники не припиняють обстріли населених пунктів Донецької області. Минулої доби під ворожим обстрілом перебували 12 територіальних громад.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, інформує Інфокурс.

"Протягом дня росіяни вели інтенсивний вогонь по Костянтинівці: обстріляли місто з Торнадо-С та Ураганів. Поранено 6 людей, пошкоджено школу, 5 багатоповерхівок, 20 приватних будинків і 11 цивільних автівок. Також під удар зі Смерчів потрапила Українка Покровської громади – ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Вночі окупанти обстріляли Богоявленку. На щастя, обійшлося без жертв.

У Курахівській громаді у Гострому внаслідок обстрілу зазнала поранень одна особа. У Зоряному Мар’їнської громади пошкоджено приватний будинок.

Внаслідок ракетного удару по Комишівці Новогродівської громади пошкоджено житловий будинок, без постраждалих. Одна особа дістала поранень в Іллінівці. Обстрілами пошкоджено 3 приватних будинки, дитсадок та інклюзивно-ресурсний центр.

Фото: Павло Кириленко/facebook.com

Гучно було на околицях Торецької, Часовоярської та Соледарської громад. Відомо про щонайменше 1 загиблого й 1 пораненого цивільного у Бахмуті – місто тримає оборону, попри безупинні ворожі атаки та обстріли.

На Лисичанському напрямку легкі поранення отримали 2 людини у Званівці – там пошкоджено приватні будинки на трьох вулицях. Також на території громади пошкоджено будинки у Переїзному, зазначив Кириленко.

Нагадаємо: 88 обстрілів Херсонщини здійснив ворог упродовж минулої доби. Троє людей були поранені. Херсон ворог обстріляв пʼять разів, при цьому 16 снарядів влучили у житлові квартали, приватні й багатоквартирні будинки.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Економіка

Обсяги виробництва військової техніки в Україні збільшено втричі

На цей рік завдання не менш амбіційне — збільшення виробництва з такою ж динамікою.

08.05.2024 - 11:19

Arrow
Theme

Війна

Уряд продовжив на місяць відстрочки від мобілізації

Строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, які надані за постановою №76, автоматично продовжуються на один місяць.

07.05.2024 - 15:01

Arrow

Вас це може зацікавити