Якісна постільна білизна – запорука комфортного сну та відпочинку

Головна > Закон > Якісна постільна білизна – запорука комф...
Author

Марія Куренко

09.11.2022, 18:25
Shares

3

Views

375

Якісна постільна білизна – запорука комфортного сну та відпочинку
null

Вона відіграє дві ключові ролі – створює стильний та оригінальний дизайн спального місця, а також забезпечує додатковий комфорт під час відпочинку на улюбленому ліжку чи дивані.

Сучасні комплекти постільної білизни дозволять створити особливу атмосферу в спальні, а також влітку подарують довгоочікувану прохолоду, або зігріють взимку. Завдяки широкому асортименту товарів у нашому онлайн каталозі, кожен бажаючий зможе вибрати відповідний домашній текстиль з урахуванням кольорів, матеріалів та інших особливостей. Також не варто забувати, що чорна п'ятниця в Ашані https://auchan.ua/ua/blackfriday_ua/ – це чудова можливість придбати постільну білизну з максимальними знижками.

Вибираємо постільне: на що потрібно звернути увагу

Вітчизняний ринок домашнього текстилю відрізняється величезною різноманітністю продукції від українських та зарубіжних виробників. Асортимент товарів настільки великий, що багато користувачів часто не можуть визначитися із покупкою, та нерідко роблять неправильний вибір, або переплачують за непотрібні опції.

Щоб правильно підібрати постільну білизну, рекомендується враховувати три основних критерія:

  • розмір;
  • матеріал;
  • дизайн.

За розмірами комплекти білизни можна поділити на кілька категорій – односпальні, полуторні та подвійні. При цьому необхідно пам'ятати, що існує два стандарти – вітчизняний та європейський. Наприклад, двоспальне простирадло за внутрішнім українським стандартом матиме розмір 220х195 см, а за європейським нормативом – 220х240 см. Також існують нестандартні набори постільних речей, розраховані на американські ліжка збільшеного розміру типу «King Size» або «Queen Size».

Матеріал, з якого виготовляють простирадла, підковдри або наволочки, відіграє ключову роль при виборі конкретного комплекту білизни. Краще віддавати перевагу натуральним тканинам – бавовні, льону чи шовку. При цьому допускається незначний відсоток синтетичних волокон у складі. Вони підвищують стійкість до зносу, не впливаючи на основні властивості виробу. Бавовна - найпоширеніший і популярніший матеріал, який має гарні експлуатаційні якості і коштує недорого. Льон має особливу тактильність та підвищену зносостійкість. Натуральний шовк – матеріал преміум-класу. Шовкові простирадла дуже приємні на дотик, а також за відчуттями прохолодніші, ніж бавовняні або лняні.

Що стосується дизайну, то тут немає чітких правил та вказівок, а вибір конкретного забарвлення або комбінації кольорів в основному залежить від особистих уподобань споживача. Існує кілька рекомендацій, які допоможуть вибрати конкретний набір текстилю. Дизайнери радять не обирати білизну для повсякденного сну із надто яскравими принтами та насиченими забарвленнями. Для невеликої спальні чудово підходять комплекти у світлих бежевих або пастельних тонах, які приносять до інтер'єру нотки спокою та затишку. Також існують моделі, розроблені для конкретних інтер'єрів – у східному, мінімалістичному, класичному чи сучасному стилі.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Прокурор МКС запросив ордери на арешт прем'єр-міністра та міністра оборони Ізраїлю а також трьох лідерів ХАМАСу

Прокурор МКС зазначив, що подаючи ці заяви про ордери на арешт, його офіс діє згідно зі своїм мандатом згідно з Римським статутом.

20.05.2024 - 15:57

Arrow
Theme

Війна

19 населених пунктах Херсонщини були під ударами російських військ, восьмеро поранених

Пошкоджені багатоповерхівка та 21 приватний будинок, господарча споруда, гаражі і три автомобілі, об'єкти комунальної та сільськогосподарської інфраст...

20.05.2024 - 09:34

Arrow

Вас це може зацікавити