Які пічкі-каміни у Львові можна купити

Головна > Політика > Які пічкі-каміни у Львові можна купити
Author

Назар Лазебний

11.02.2021, 10:30
Shares

0

Views

440

Продуктивність опалювального обладнання залежить від розташування у будинку, обсягу опалюваного приміщення, рівня теплоізоляції, а також типу функціонування. Сьогодні на ринку опалювального приладдя представлений великий вибір печей, які для роботи можуть використовувати різні типи палива.

Піч-камін на дровах

Це справжня класика, що має високий показник ефективності (до 85%). Дрова у два рази дешевше, ніж електрика. Саме тому дров’яні пічки-каміни у Львові мають попит. Тверді породи дерев, такі як бук, дуб та ін. згоряють повільно, але при цьому виділяють велику кількість теплової енергії. М’які породи, такі як ясен, вишня, береза, сосна, згоряють миттєво, але і в цьому є перевага. З такими дровами можна дуже швидко підвищити температуру в приміщенні.

Піч-камін на біопаливі (пелети)

У якості палива тут виступає пресована у гранули деревина. Пелетні опалювальні прибори мають автоматичну систему подачі палива, завдяки чому вони можуть працювати автономно декілька днів. Таке обладнання не потребує особливого догляду, не забруднює приміщення та має високий коефіцієнт ефективності (до 80%).

Електрична пічка-камін

Це енергозалежне обладнання, яке при відсутності доступу до джерела енергії не може працювати. Електричні пічки-каміни, у Львові які представлені у великому асортименті, починають працювати за призначенням одразу після підключення. Управління режимами роботи здійснюється за допомогою пульта. Попри велику ефективність (100%), електрична пічка відноситься до категорії витратного обладнання. Вона споживає багато енергії та дорого обходиться власникам.

Газова пічка-камін

Не потребує підключення до електромережі, може використовуватися для опалювання приміщень площею від 200 до 1100 м2. Газова піч може підключатись, як до центральної газової мережі, так і до балону. Вважаючи нинішні тарифи на газ, використання такого опалювального прибору може суттєво вдарити по карману.

Вугільна пічка-камін

Може працювати, як на вугіллі, так і на дерев’яних дровах. Незважаючи на великий рівень ефективності (понад 85%) та можливість працювати безперервно більше 24 годин, використання такого приладдя має деякі ризики. В першу чергу це отруєння чадним газом.

Багатопаливні печі-каміни

Також можна придбати пічки каміни у Львові, які можуть працювати на різних видах палива. У якості джерела енергії вони зазвичай використовують пелети та дрова. Наприклад, для швидкого та ефективного обігріву приміщення вдень закладаються дрова, а вночі для підтримання температури – пелети, які відрізняються довготривалим та рівномірним горінням.

В деяких моделях передбачено автоматичний перехід від одного палива до іншого. Це дуже зручно, адже при вимкненні електрики, пічка-камін може продовжити роботу на пелетах або дровах. Завдяки паливному резервуару, автономність таких печей складає більше 70 годин, а показник ефективності – більше 90%.

Високоякісні пічки-каміни у Львові

Великий вибір сертифікованого, високоякісного та доступного опалювального обладнання представлений у інтернет-магазині «Warmhouse». У нас також можна придбати димоходи та димохідні труби, та інші комплектуючі до камінів. Для зручності клієнтів передбачено декілька видів оплати. У нас також можна замовити доставку по Україні (при замовленні на суму понад 7 тис. грн. доставка безкоштовна).

Ми постійно оновлюємо каталог, стежимо за потребами замовників та тенденціями сучасного ринку. Для зручності вибору потрібного товару можна скористатись спеціальним фільтром. Замовити товари можна у будь-який час, заповнивши спеціальну форму.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Закон

Суд відправив у СІЗО на 60 діб агроміністра Миколу Сольського з альтернативою застави 75,7 млн грн

Строк дії ухвали в частині покладених обов’язків – 2 місяці з дня внесення застави, але у межах строку досудового розслідування.

26.04.2024 - 10:30

Arrow
Theme

Війна

Російський ракетний удар по Смілі пошкодив цивільну інфраструктуру та приватні будинки, 6 людей постраждали

Крім того пошкоджено залізничне сполучення, адміністративні будинки, автівки.

25.04.2024 - 11:57

Arrow

Вас це може зацікавити