Як зупинити випадіння волосся: корисні рекомендації для турботи про красу

Головна > Культура > Як зупинити випадіння волосся: корисні р...
Author

Марія Куренко

04.07.2022, 12:43
Shares

3

Views

745

Активне випадіння та надмірна ламкість волосся – проблема, яка може виникнути на тлі ослабленого імунітету, у період грудного вигодовування або у період серйозних емоційних переживань. Але в більшості випадків її досить просто вирішити: якісні вітамінні комплекси можна легко вибрати в інтернет-аптеці і замовити з доставкою додому.

вітаміни для волосся

Вітаміни для волосся: актуальність прийому

Дефіцит поживних речовин миттєво позначається на стані локонів та нігтів – і потрібно терміново його усунути, доки це не призвело до виникнення серйозних проблем зі здоров'ям. Вибираючи вітаміни для волосся https://zdravica.ua/dlja-zmicnennja-volossja-i-nigtiv, корисно орієнтуватися на такі параметри:

  • Призначення – існують спеціальні серії, які розроблені для піклування про красу локонів та запобігання випаданню пасм.
  • Виробник – важливо купувати продукцію відомих брендів, які зарекомендували себе виключно з кращого боку, підтвердивши ефективність препаратів, що реалізуються.
  • Дозування – максимум активних компонентів забезпечує швидке досягнення бажаного результату.

Щоб дійсно допомогти організму, важливо пройти повний курс лікування, не пропускаючи щоденний прийом таблеток та запиваючи вітаміни достатньою кількістю чистої води.

Як правильно доглядати волосся?

Крім прийому ефективних вітамінних комплексів, потрібно усунути і поширені помилки, які допускаються у догляді. Важливо вибрати якісний гребінець, який акуратно розподіляє пасма, не пошкоджуючи локони, а також не забувати про його регулярне ретельне очищення. Додатково варто дотримуватись наступних корисних рекомендацій:

  • Визначити тип волосся. Кожна серія шампунів, масок і бальзамів розроблена для вирішення певних проблем: для жирної шкіри голови потрібно вибрати інтенсивне очищення (скраби та засоби для об'єму), а якщо волосся занадто сухе, то краще використовувати зволожуючі шампуні та маски.
  • Не пересушувати пасма феном. При високотемпературному сушінні буде пошкоджена захисна оболонка волосся, а подальше використання плойки лише посилить ситуацію. Для збереження краси локонів потрібно встановити перемикач на середню або мінімальну температуру, а фен тримати на відстані не менше ніж 70 см від волосся.
  • Живити волосся масками та бальзамами. Вибрані засоби повинні бути не тільки поживними, а й зволожуючими, що забезпечить комплексний догляд та дозволить мінімізувати негативний вплив зовнішніх факторів (пряме сонячне проміння, холод, підвищена вологість).

Догляд за волоссям – одна з основних складових красивої та здорової зачіски. Як доповнення до базових засобів, можна використовувати й лікувальну серію, яка допоможе позбутися лупи, усунути свербіж і подразнення шкіри, нормалізувати роботу сальних залоз. А придбати відповідну серію, як і відповідний вітамінний комплекс, можна в каталозі інтернет-аптеки Здравица.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Пошкоджено обʼєкти критичної інфраструктури внаслідок ракетної атаки на Кіровоградську та Запорізьку області

Травмовано дитину 8 років. Руйнувань, за попередніми даними, зазнали 13 приватних будинків та майже 30 гаражів.

08.05.2024 - 09:22

Arrow
Theme

Політика

В "інавгурації" Путіна візьмуть участь представники семи країн ЄС, в тому числі Франції - Reuters 

У Держдепі США також заявили, що не відправлятимуть представника на "інавгурацію", проте Путіна досі вважають президентом.

07.05.2024 - 12:33

Arrow

Вас це може зацікавити