Як знайти репетитора під час воєнного часу?

Головна > Міжнародне > Як знайти репетитора під час воєнного ча...
Author

Назар Лазебний

18.10.2022, 15:59
Shares

0

Views

916

Як знайти репетитора під час воєнного часу?
null

Коли війна приходить в твій дім, то тобі мимоволі доводиться вчитися жити по-новому, працювати по-новому, вчитися долати різноманітні проблеми та шукати рішення у складних ситуаціях.

Проте життя не стоїть на місці і, долаючи страх від звуку тривожної сирени, зміни повсякденного життя та сприйняття світу в цілому, діти продовжують навчатися, батьки продовжують шукати викладачів, які здатні дати якісні знання, а вчителі та репетитори викладати. Бо кожен з нас розуміє, що незважаючи ні на що буде перемога і будуть потрібні ті люди, які забезпечать квітуче та світле майбутнє нашій Україні, ті хто продовжує отримувати необхідні знання незважаючи на воєнний час. Залишилося тільки правильно організувати процес навчання, щоб досягти найкращих результатів.

Де шукати професійних висококласних викладачів?

Починаючи з ковідних карантинів, послуги репетиторів онлайн набирають все більшої затребуваності. Репетитори з шкільної програми або з вивчення іноземної мови чи репетитор з математики онлайн стане тим шляхом, що допоможе подолати мовний бар’єр та прискорить вивчення шкільних предметів якщо в учня немає можливості відвідувати індивідуальні заняття наживо. Для пошуку професійного викладача можна скористатися послугами Асоціації репетиторів України.

На ресурсі асоціації є змога самостійно чи скориставшись допомогою менеджера вибрати репетитора, за наявними у Вас вимогами, у багатьох містах України.

Параметри пошуку викладача з якими можна ознайомитися на ресурсі:

  • напрямок та спеціалізація репетитора (наприклад, підготовка до школи, шкільна програма, математика подготовка к зно, іноземна мова різні рівні володіння, уроки гри в шахи таке інше);
  • місто проживання;
  • рівень підготовки викладача (студент, шкільний викладач, викладач ВНЗа тощо);
  • стать викладача;
  • досвід викладання;
  • вартість послуг;
  • форма надання послуг (офлайн - вдома у викладача чи з виїздом до учня, онлайн з використанням скайпу чи іншого додатку);
  • відгуки про викладача.

Як вибрати репетитора користуючись сайтом

Підібрати репетитора на сайті легко.

  1. Потрібно ознайомитись з анкетами. Для спрощення процесу знайомства є можливість на сторінці репетиторів скористатися фільтрами за заданими параметрами.
  2. Обравши викладача необхідно оформити заявку, вказати Ваші контактні дані, щоб репетитор міг з вами зв'язатися.
  3. Погодити з репетитором розклад та інші деталі проведення та приступити до занять.

Також можна підібрати репетитора скориставшись формою на сайті, в якій обрати назву предмета та місто проживання і вибір буде здійснено автоматично. Скориставшись фільтром за параметрами наведеними у формі користувач має можливість максимально звузити коло пошуку.

Війна вплинула на всі складові нашого життя починаючи з економічної і закінчуючи психологічно-емоційним станом, тому від того наскільки вірно буде підібраний викладач будуть залежать не тільки знання учня, а і певна адаптація до воєнного часу.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

За минулу добу на Харківщині загинула людина, ще 13 поранених

Черговий ворожий терор проти мирного населення

16.05.2024 - 10:44

Arrow
Theme

Війна

Російські загарбники упродовж доби здійснили 18 штурмів позицій ЗСУ на Оріхівському напрямку,5 з них на Лівоберіжжі Херсонщини

На лівобережжі Дніпра тимчасово окупованої Херсонщини ворог здійснив 5 безуспішних штурмів. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції.

15.05.2024 - 12:39

Arrow

Вас це може зацікавити