Як зберегти тепло і затишок у своїх домівках

Головна > Закон > Як зберегти тепло і затишок у своїх домі...
Author

Олександр Талов

15.12.2022, 20:24
Shares

2

Views

832

Як зберегти тепло і затишок у своїх домівках
null

Повномасштабна війна з Росією поставила Україну перед безліччю тяжких викликів, таких як зруйнована інфраструктура і вкрай тяжке проходження опалювального сезону в умовах ракетних обстрілів з боку РФ, холодної зими та спровокованої агресором енергетичної кризи не тільки в країні, а й в странах Євросоюзу.

Наразі Уряд докладає великих зусиль для того щоб країна подолала холодну зиму з найменшими незручностями, пройшла опалювальний сезон та в оселях українців було тепло. Проте й самі українці не сидять склавши руки та дбають про те, щоб у їх домівках було тепло та затишно. Тому для утеплення свого житла вони використовують всі можливі способи і зокрема встановлення сучасних склопакетів.

Сказати що склопакети різняться між собою- це нічого не сказати, тому щоб обрати той, що дійсно збереже в оселі тепло необхідно мати хоч якусь уяву про різновиди вироба, способи виготовлення та установки склопакетів, терміни виготовлення. Відвідавши сайт steklinegroup.com.ua можна отримати інформацію, яка стовідсотково допоможе придбати саме ті склопакети, які збережуть тепло і затишок в вашій оселі. У статті ми спробуємо максимально коротко розповісти про різновиди склопакетів та ціну на них.

Різновиди склопакетів, які виготовляє компанія

Однокамерний склопакет - це самий бюджетний варіант вироба, тому що в його конструкції використано всього два стекла та мінімальна кількість комплектуючих. Перевагами однокамерного склопакету є прозорість та невелика вага. Встановити вироб можна в пластикові та металопластикові вікна, дерев'яні, металеві та алюмінієві рами. Варто зазначити що шумоізоляція та енергозбереження не є перевагами такого пакету, проте якщо використати для нього мультифункціональне чи енергозберігаюче скло, то то можно значно підвищити його функціональність. Скориставшись посиланням https://steklinegroup.com.ua/cini-na-sklopaketi/ можна особисто розрахувати вартість склопакету без рами, а за допомогою прайсу отримати інформацію про ціну склопакетів за квадратний метр.

Двокамерний склопакет забезпечить комфортне перебування в приміщенні, бо, вочевидь, зрозуміло, що чим більше листів та камер, чим товще та функціональніше скло, тим більше ефективний склопакет в експлуатації, а саме шумоізоляція і енергозбереження будуть вищими. Єдине що варто відмітити і вага його більша за вагу однокамерного пакету.

Трикамерний склопакет - має 4 скла та 3 повітряні камери, які заповнені осушувачем (запобігання утворенню конденсата) та мають двошарову герметизацію. Склопакетмає високу вагу та завдяки кількості листів скла нижчу світлопроникність. Встановлювати такі пакети варто у міцні конструкції та якщо житло знаходиться в шумних районах чи в місцях з суворими кліматичними умовами.

Склопакет триплекс – виготовлений за новітніми технологіями багатошарового покриття триплекс. 2-3 скла склеєні між собою спеціальною плівкою. Такі пакети забезпечують високе енергозбереження та шумоізоляцію, а також утворення уламків скла при механічній дії на нього. При ударі скло не розпадається -лише покривається тріщинами.

Енергозберігаючі склопакети – забезпечують комфортне перебування в приміщенні як влітку (зберігають прохолоду), так і взимку (зберігають тепло в приміщенні). Поверхня скла у пакеті покрита іонами металу, проте це не заважає склу залишатися прозорим. Нанесення іонів металу на поверхню скла дозволяє йому працювати як дзеркало. Якщо заповнити простір між листами скла інертним аргоном, то енергоефективність пакета буде ще вищою.

У статті перераховані лише найбільше популярні у користувачів види склопакетів, які виготовляє компанія, детальніше з усіма видами продукції можна ознайомитися на сайті ТОВ “ВКФ “Стеклайн Груп”.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити