Як виховати у дитини почуття стилю?

Головна > Бізнес > Як виховати у дитини почуття стилю?
Author

Назар Лазебний

28.07.2022, 21:04
Shares

1

Views

1 262

Як виховати у дитини почуття стилю?
null

Кажуть, що почуттю стилю не можна навчитися, що ця якість дається людині від народження, як талант. Можливо це і так, якщо справа стосується дорослої людини, смак якої вже сталий та сформований багатьма звичками та роками носіння звичних речей. Та чи так само це по відношенню до дитини спробуємо розібратися.

До речі, згідно дослідженням науковців приблизно в той же час, коли дитя починає розрізняти кольори та людей, в нього починає формуватися свій погляд на красу в широкому сенсі, а вже в 5-6 років дитина вже має свої вподобання щодо одягу.

Чому дитячий одяг H&M гарний вибір для вашої дитини?

  • Компанія має багаторічну історію, тож відповідно за ці роки менеджментом були проведені відповідні дослідження відносно асортименту, якості, ціни та вподобаннь кожної вікової категорії маленьких клієнтів та враховані припущені помилки, щоб дитячій одяг мав саме той вигляд, який задовольнить як смак батьків, так і головне дитини.
  • Дитячий одяг H&M має широку вікову лінійку від новонародженої дитини до юнака чи юнки 14 років. Слід зазначити, що компанія уважно відноситься навіть до найменших дрібничок, бо виготовляє одяг навіть для передчасно народжених малят, які народилися менш ніж 50 см.

  • Компанія має сою розмірну сітку, завдяки чому ви з легкістю зможете обрати одяг маючи відповідні заміри дитини навіть в інтернет-магазині.
  • Ви отримаєте якісний одяг завдяки тому, що продукція H&M проходить через контроль якості на всіх етапах виробництва.
  • При виборі матеріалів для виготовлення дитячого одягу, співробітники компанії надають перевагу натуральним тканинам або штучним тканинам високої якості. Більш того близько 65% тканин, які використовує компанія зроблені з перероблених матеріалів. Речі, які мають спеціальну зелену бірку мають у складі наявність екологічних матеріалів.
  • Відмінні лекала, правильний крій та якісне пошиття забезпечать дитині приємні та комфортні відчуття від одягу.
  • Завдяки тому, що деяких колекцій одягу для дітей були розроблені за участі відомих модельєрів або у колаборації з неординарними особистостями, зокрема таких як Мадонна чи Соня Рікель ваша дитина буде виглядати стильною та вже з дитинства буде розвивати в собі почуття смаку вдягаючи красивий одяг.
  • Можливість обрати одяг починаючи від шкарпеток, колготок, піжам та закінчуючи святковим одягом, а також сезонним одягом та взуттям
  • Прийнятні ціни на якісний та трендовий одяг, це вже бонус для батьків та все одно приємно.

Купити одяг можна скориставшись зручними послугами замовлення в інтернет-магазині ILOVEMOMMY, щоб зекономити час та кошти.

Гарний спосіб виховати у дитини смак та вміння поєднувати речі у гардеробі – це спільні спроби створення модних луків

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити