Як відпочити без зайвих турбот та відновити фізичний та моральний стан

Головна > Культура > Як відпочити без зайвих турбот та віднов...
Author

Марія Куренко

11.10.2021, 18:58
Shares

3

Views

1 001

Мало хто з нас замислювався над тим, що ми живемо в несамовиту епоху бескінечних дедлайнів, трудоголізму і гонок по кар'єрних сходах.

У постійних гонках ми витрачаємо величезну кількість моральних і фізичних сил і, як то кажуть, відпочинок ми бачимо тільки у солодких снах та мріях. Кожного дня повторючи собі, що ось закінчу цей проєкт і відпочину, чи закінчу ремонт і поїду до моря, а чи, і того гірше – у цьому році не до відпочинку, бо потібно поміняти авто. Отямитися не встигнеш, як минає рік за роком, а відпуска так і не стала реальністю.

Позбавляти себе та своїх близьких відпочинку, сміливо можно назвати справжнім злочином проти здоров'я та відносин у родині.

Медики і науковці давно вже довели, що важливо ходити у відпустку щороку, навіть якщо справ дуже багато, а ваш бізнес чи робота не терпить тривалої відсутності. Тим неменше спробуйте абстрагуватися від цієї думки та знайдіть можливість для відпочинку. Але пам'ятайте, що місце потрібно вибирати ретельно і обережно, щоб замість довгоочікуваного відпочинку та релаксу, не рахувати миті до кінця відпустки. Наразі зараз можно покластися на фахівців https://www.respecthotel.com.ua, які зроблять ваш відпочинок неперевершеним без зайвих проблем, пов'язаних з його організацією.

СПА-ГОТЕЛЬ “RESPECT” – маленький Едем для всієї родини

СПА-Готель розташований у мальовничому куточку Східниці, в безпосередній близькості до Карпатських гір, що дозволяє гостям готелю дихати чистим гірським повітрям та насолоджуватись розкішними пейзажами. Неперевершена архітектура та вишукані номери створюють чудову атмосферу для затишного та незабутнього відпочинку.

Готель надає номери на будь-який смак та вартість. Гості можуть забронювати номери з категорій:

  • стандарт;
  • покращений стандарт;
  • люкс;
  • панорамний люкс;
  • апартаменти з каміном.

Номери обладнані авторськими меблями та сучасною технікою та припадуть до смаку навіть самим вибагливим гостям. Вартість проживання в готелю включає:

  • сніданок в затишному ресторані;
  • консультацію лікаря-терапевта;
  • відвідування СПА-центру;
  • безкоштовний Wi-Fi на всій території готелю;
  • паркування автомобіля на території готелю.

До того ж гості готелю можуть безкоштовно користуватися бюветом мінеральних вод, дитячою кімнатою, бібліотекою та кінотеатром.

Послуги СПА-центру

Відпочити та розслабитися і до того ж відновити душевні і фізичні сили допоможуть фахівці центру, які підготували багаточисленні косметологічні програми з догляду за шкірою обличчя і тіла, різноманітні SPA ритуали, незабутні арома- та фітотерапію.

До послуг гостей готелю басейн, фінська лазня та римська парна, сучасний тренажерний зал, процедурні та масажні кабінети.

Саме такий відпочинок подарує гостям відчуття легкості і гармонії. При необхідності клієнти можуть скористатися лікувальними можливостями готелю.

Лікувальні послуги

  • мінеральні води, які мають комплексну дію на організм людини, а саме нервові закінчення та кровоносну систему, шлунково-кишковий тракт, покращують обмінні процеси.
  • бальнеологія;
  • фізео- та озонотерапія;
  • медичні програми.

Послуги для наймолодших гостей готелю

У ресторані готелю передбачено спеціальне дитяче меню, а СПА-приготував оздоровчі процедури. Маленькі гості можуть скористатися цікавими іграшками у дитячій кімнаті та різноманітною фільмотекою чи побавитися на дитячому майданчику на свіжому гірському повітрі.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Міжнародне

Чехія оголосила у розшук російського генерала, причетного до вибуху складів боєприпасів

Поліція вважає доведеним, що диверсію здійснили співробітники російської військової розвідки, щоб запобігти доставці боєприпасів у регіони, де Росія п...

10.05.2024 - 17:31

Arrow
Theme

Війна

Російські війска вночі атакували Харків Ракетою С-300, руйнації зазнали 26 будинків

Постраждали дві людини - дитина 11 років та жінка 72 років - гостра реакція на стрес.

10.05.2024 - 09:33

Arrow

Вас це може зацікавити