Як вибрати та купити надійний мотоблок

Головна > Банки > Як вибрати та купити надійний мотоблок
Author

Марія Куренко

24.11.2021, 18:12
Shares

0

Views

591

Як вибрати та купити надійний мотоблок
null

Мотоблок – це найкращий помічник для дачі та городу, ведення комунального господарства та транспортування різноманітних вантажів. Популярність такої техніки зростає з кожним роком.

Головна причина затребуваності подібних силових агрегатів полягає в їхній універсальності. Щоб купити мотоблок для полегшення процесу ведення фермерського господарства, слід звертати увагу на технічні характеристики пристрою та враховувати умови, в яких він буде експлуатуватися.

Типи мотоблоків та їх основні технічні відмінності

Така техніка буває легкою, середньою та важкою. Найбільш простий та економний варіант – це легкий мотоблок на бензиновому двигуні потужністю 6-9 л.с. Даний агрегат може культивувати попередньо оброблений ґрунт на середній глибині. До мотоблоку можна приєднати навісне обладнання.

Якщо ділянка з ґрунтом для обробки має площу понад 20 соток, тоді буде потрібний середній мотоблок з дизельним мотором. Такий агрегат важчий і потужніший за легкі варіанти. Техніку можна додатково оснастити косаркою, сніговим шнеком або водяною помпою. У продажу є середні мотоблоки, оснащені потужними бензиновими двигунами.

Как купить мотоблок или культиватор - помощь в выборе

Найдорожчі та функціональні моделі мають велику вагу. Важкі мотоблоки можуть дуже швидко обробляти жорсткий ґрунт. Така техніка оснащена максимально потужним дизельним двигуном та сталевою фрезою з активною подачею. Багато аграріїв переробляють важкі мотоблоки на трактори.

Бензиновий або дизельний двигун

Тип двигуна залежить від основних технічних характеристик мотоблоку. Легкі варіанти комплектуються переважно бензиновими двигунами. Моторесурс таких двигунів менший, а потужність нижча, ніж у дизельних моделей.

Какой мотоблок лучше выбрать купить по хорошей цене | Gardenshop Украина

Дизельні мотоблоки дорожчі, але вони витрачають паливо економічніше, є потужними та витривалими. Покупка важкого мотоблока швидко окупається.

На які характеристики ще звернути увагу

При виборі мотоблока варто враховувати не лише його габарити та тип двигуна. На увагу заслуговують й інші важливі технічні та експлуатаційні характеристики, а саме:

  • кількість передач;
  • вал відбору потужності;
  • ширина та глибина обробки.

При покупці мотоблока важливо звертати увагу на репутацію виробника та дистриб'ютора, якщо техніка купується через посередника. Вибір надійного продавця чи покупка безпосередньо у виробника – це гарантія високої якості техніки та своєчасного сервісного обслуговування.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Протягом минулої доби на фронті відбулося 95 бойових зіткнень.

Також продовжує тиснути на Авдіївському та Бахмутському напрямках.

10.05.2024 - 09:04

Arrow
Theme

Міжнародне

Сі Цзіньпін прибув з візитом до Угорщини, де обговорить з Орбаном війну в Україні та інфраструктурні проєкти - Reuters 

Очікується, що Угорщина та Китай, які відзначають 75-ту річницю встановлення дипломатичних відносин, підпишуть від 16 до 18 нових угод про співпрацю.

09.05.2024 - 10:47

Arrow

Вас це може зацікавити