Як вибрати курси для ІТ-фахівця?

Головна > Бізнес > Як вибрати курси для ІТ-фахівця?
Author

Ольга Фединчік

21.09.2023, 15:53
Shares

4

Views

243

В Україні запустили безкоштовні IT-курси для старшокласників

ІТ-сфера сьогодні є однією з найпопулярніших і найдинамічніших у світі. Вона пропонує широкий спектр можливостей для кар'єрного зростання та розвитку. Якщо ви вирішили стати ІТ-спеціалістом, то першим кроком буде вибір відповідних курсів. Наприклад, якщо вам цікаво спробувати себе в якості розробника, який використовує як основну мову програмування універсальний і класичний Java, то скориставшись посиланням https://edu.cbsystematics.com/ru/specialities/java-developer Ви зможете ознайомитися з умовами, програмою курса, формами навчання, можливостями стажування, працевлаштування та наявними бонусами для студентів центру.

Докладніше про цілі та підходи до навчання в учбовому центрі CyberBionic Systematics

На ринку представлено безліч курсів для ІТ-спеціалістів, від коротких онлайн-курсів до повноцінних освітніх програм. Учбовий центр CyberBionic Systematics пропонує програми, як для початківців у цій сфері, так і практикуючим ІТ- фахівцям, на основі власної комплексної системи навчання, яка ввібрала в себе найкращі традиції та підходи в навчанні компанії Microsoft, партнером якої з 2012 року є центр.

Як вибрати навчальний курс, який підійде саме вам?

Визначте свої цілі

Перш ніж вибрати курси, визначте, чого ви хочете досягти. Чи хочете ви освоїти нову ІТ-професію, підвищити кваліфікацію або просто поглибити свої знання? Від ваших цілей буде залежати тип і тривалість курсів, які вам потрібні. Учбовий центр пропонує своїм студентам наступні напрямки:

  1. NET Developer
  2. Java Developer
  3. FrontEnd Developer
  4. Python Developer (https://edu.cbsystematics.com/ru/specialities/python-developer докладніше про курс за цим посиланням)

Оцініть свій рівень підготовки

Чи маєте ви базові знання в ІТ? Якщо ні, то вам знадобиться програма для початківців. Якщо ж ви вже маєте досвід роботи в ІТ, то можете вибрати програму для просунутих користувачів. Наприклад спробувати себе у якості FullStack розробника, тобто фахівця, що поєднує у собі обов'язки веб-розробника клієнтської сторони та серверної сторони. FullStack-розробник може вести повний алгоритм створення веб-додатків та веб-сервісів. За цим посиланням https://edu.cbsystematics.com/ru/specialities/nodejs-developer можна ознайомитися, які технології будуть доступні студентам курса.

Зверніть увагу на навчальну базу та репутацію учбового центру

  • Вибирайте школу, яка має хорошу репутацію, умови і досвід навчання ІТ-спеціалістів.

CyberBionic Systematics упродовж багатьох років не покидає Топ-5 найкращих навчальних центрів в Україні, про що свідчить низка престижних нагород та статусів. Також варто зазначити, що навчання у центрі проводять сертифіковані тренери з багаторічним досвідом у розробці програмного забезпечення.

  • Наявність інструментів та посібників для успішного навчання.

Важливою перевагою центру є бібліотека відео курсів ITVDN з безкоштовним доступом для студентів центру до понад 170 курсів з усіх сучасних мов програмування та новітніх ІТ. Заняття відбуваються у сучасних аудиторіях, обладнаних зручними меблями, ноутбуками з ліцензійним ПЗ, проекторами, маркерними дошками та іншим необхідним приладдям. Почитайте відгуки випускників. Відгуки випускників можуть дати вам цінну інформацію про те, що ви можете очікувати від курсів.

  • Комфортні умови навчання.

Погодьтеся, що наявність кондиціонера в аудиторії у літню спеку це не розкіш, а необхідність так само як і можливість випити кави чи чаю у перерву між лекціями.

  • Форми навчання та документи, що засвідчують проходження навчання та рівень підготовки.

Сучасний темп життя потребує особливого підходу до навчання, тому CyberBionic Systematics пропонує студентам окрім очного навчання також Online заняття в Zoom, що забезпечує ефективне живе спілкування та можливість запису та його перегляду при необхідності. До уроку є практичні завдання, які треба виконувати та здавати у спеціальній LMS системі. Після перевірки студент отримує фідбек з оцінкою та рекомендаціями. По закінченню модуля програми студенти проходять відповідний тест та отримують сертифікати, що засвідчують рівень знань. Для отримання Диплома необхідно успішно скласти фінальний іспит з перевірки знань всього курсу.

Варто пам’ятати, що Наявність документів, що засвідчують ваш рівень знань, є важливим питанням на початку кар'єри та сприяє пошуку роботи.

Учбовий центр також надає можливість стажування для студентів упродовж 1-2 місяці для набуття навиків командної роботи, розуміння методології розробки програмного забезпечення. Такий досвід сприяє успішному працевлаштуванню. До речі, HR менеджер CyberBionic Systematics інформує студентів про можливості стажування та наявності відкритих вакансій, проводить тестові співбесіди для виявлення слабких місць студента та надання рекомендацій.

Google News
ІНФОКУРС

Читайте нас у Google News

ПІДПИСАТИСЬ
Telegram
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ 🎉

Даруємо квитки в кіно своїм підпісникам!

Нагадуємо

Дивитись
Theme

Війна

Ворог на Харківщині розширив зону активних бойових дій майже на 70 км Сирський

Попереду будуть важкі бої й ворог до цього готується, зауважив Сирський.

17.05.2024 - 12:22

Arrow
Theme

Війна

Російські окупанти обстріляли щонайменше 13 населених пунктів Донеччини, є загиблі.

З лінії фронту евакуйовано 342 людини, у тому числі 20 дітей.

16.05.2024 - 11:36

Arrow

Вас це може зацікавити